SMART HOUR: Schimburi valutare la cursul BNR pentru clienţii Raiffeisen Bank

T.T.
Bănci-Asigurări / 28 august 2019

Schimburi valutare la cursul BNR pentru clienţii Raiffeisen Bank

În noile aplicaţii de mobile şi internet banking, Smart Mobile şi Raiffeisen Online, clienţii Raiffeisen Bank pot face schimburi valutare lei-euro sau euro-lei la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, pentru o ora, de la 10:00 la 11:00, de luni până vineri (Smart Hour). În Smart Hour, se pot schimbă până la 1.500 euro/zi, între conturile proprii Raiffeisen Bank, potrivit unui comunicat al băncii.

"Ne dorim să le oferim clienţilor cât mai multe produse şi servicii care să fie potrivite stilului lor de viaţă. Dincolo de plata ratelor în euro, clienţii noştri fac schimburi valutare lei-euro şi pentru cumpărături online sau pentru călătoriile pe care le fac în străinătate. Pot să va spun că Smart Hour este doar unul dintre beneficiile pregătite în noile aplicaţii de mobile şi internet banking lansate anul acesta. Cu siguranţă vor mai urmă şi altele", a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Direcţia Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank, citat în comunicat.

Pentru a putea face schimburi valutare la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, clienţii Raiffeisen Bank pot să acceseze noul Smart Mobile, de pe orice smartphone iOS sau Android, sau noul Raiffeisen Online, de pe desktop.

Utilizarea aplicaţii Smart Mobile şi Raiffeisen Online are 0 costuri pentru clienţii Raiffeisen Bank, care aleg unul dintre pachetele de cont curent ZERO Tot sau ZERO Simplu. Dacă nu au încă un cont de euro, pentru a beneficia de Smart Hour, clienţii îl pot deschide direct din noile aplicaţii.

Peste 80% dintre clienţii Raiffeisen Bank fac zilnic schimburi valutare lei-euro sau euro-lei de până la 1500 euro. Banca a setat, astfel, o limita de tranzacţionare care să acopere nevoile majorităţii clienţilor băncii.

Oferta specială Smart Hour este valabilă până la 29 noiembrie 2019. Cursul BNR în Smart Hour este cursul valutar publicat de Banca Naţională a României (BNR) considerat valabil pentru ziua efectuării schimbului.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienţi persoane fizice, 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Banca are aproape 5000 de angajaţi, peste 400 de agenţii în toată ţară, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de 20.000 de POS-uri.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pe data de 08.11.2019, intre orele 09.50 -09.59, in incercari repetate, se afiseaza mesajul: "Tranzactie esuata din motive tehnice"

    La ora 10.00, instantaneu s-a putut efectua tranzactia, bineinteles la curs mai rau decat la o casa de schimb valutar. 

    C-așa-i in tenis !

    Pe scurt: praf in ochi, sau reclama mincinoasa, cea din urna fiind ilegala. 

    Mentionez ca am specificat ora 09.50-09.59, referindu-ma la ora Germaniei, unde muncesc, deci ora 10.50-10.59, ora României, asa-zisa Smart Hour.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb