Social Innovation Solutions lansează Academia de Sustenabilitate

F.D.
Companii / 15 mai 2023

Social Innovation Solutions lansează Academia de Sustenabilitate

Social Innovation Solutions lansează Academia de Sustenabilitate, prima platformă socială şi de educaţie sustenabilă dedicată microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii din România. Academia de Sustenabilitate are scopul de a ajuta IMM-urile dornice să adopte strategii de sustenabilitate şi urmăreşte creşterea numărului de afaceri sustenabile din România, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Platforma Academia de Sustenabilitate ghidează antreprenorii în transformarea modelelor de business şi în creşterea profitabilităţii pe termen lung, oferindu-le conţinut relevant şi gratuit despre sustenabilitate, sub forma unor module digitale şi a unor webinarii interactive şi de networking. Totodată, prin intermediul Academiei, antreprenorii au oportunităţi de networking direct în platformă şi pot întâlni, astfel, posibili parteneri de business.

Academia are două componente importante: educaţie şi comunitate. În cadrul Academiei de Sustenabilitate, participanţii au acces la conţinut relevant care îi ajută în dezvoltarea abilităţilor şi cunoştinţelor în domeniul sustenabilităţii pentru a face faţă provocărilor curente şi viitoare. Aceştia vor avea la dispoziţie 11 module de învăţare compuse din informaţii practice şi utile, despre provocările cu care se confruntă antreprenorii în zona sustenabilităţii. Informaţiile din cadrul modulelor educaţionale sunt completate de peste10 webinarii susţinute de experţi naţionali şi internaţionali şi de o listă de instrumente, resurse şi referinţe relevante adaptate la cerinţele pieţei. Printre resursele aflate la dispoziţie se numără conţinut despre accesarea finanţărilor sustenabile şi verzi, fiscalitate adaptată obiectivelor de mediu, comunicarea sustenabilităţii, inovaţii în tehnologii pentru sustenabilitate, economie circulară, raportare nefinanciară precum şi zeci de studii de caz.

"Adoptarea noilor tehnologii şi sustenabilitatea vor fi principalii factori perturbatori pentru mediul de business în următorii cinci ani, iar prin Academia de Sustenabilitate vrem să ajutăm companiile să transforme aceste provocări în avantaje competitive. Academia are la bază experienţa noastră din transformarea şi accelerarea a sute de start-upuri din România, o reţea globală de experţi cu care lucrăm de peste cinci ani, dar şi parteneri pe termen lung precum Fundaţia Coca-Cola şi BCR. Ne dorim ca, alături de antreprenorii şi experţii din România, să facem din România una dintre cele mai importante destinaţii de business sustenabil din Europa Centrală şi de Est", a declarat Ciprian Stănescu, Preşedinte şi CEO al Social Innovation Solutions, iniţiator al Academiei de Sustenabilitate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb