Sodexo preia pachetul majoritar al Benefit Seven

Ziarul BURSA #Internaţional / 19 iulie 2017

Compania franceză care emite tichete de masă, Sodexo, a devenit de luni acţionar majoritar al furnizorului de abonamente de activităţi recreative, sport şi wellness, Benefit Seven, prin majorarea până la 60% a pachetului de acţiuni, a anunţat marţi compania.

Tranzacţia între cele două companii a fost finalizată luni după ce, anul trecut, Sodexo a intrat în capitalul Benefit Seven, prin preluarea unui pachet de 20% din acţiuni.

Compania Benefit Seven, înfiinţată în 2011 de trei acţionari Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu, a introdus în România conceptul de abonament unic cu acces liber la o reţea de centre de activităţi sportive recreative şi de wellness. Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de fondatorii afacerii.

În 2016, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează menţinerea tendinţei de creştere a vânzărilor, până la 4,5 milioane de euro. În prezent, numărul clienţilor Benefit Seven se ridică la peste 900 de companii.

7card are peste 25.000 de abonaţi activi, angajaţi în companii din domenii precum IT&C, telecomunicaţii, pharma şi healthcare, retail, sistemul financiar-bancar şi asigurări, servicii profesionale, producţie industrială, FMCG.

Serviciul 7card funcţionează sub forma unui abonament lunar, care permite accesul la peste 700 de centre de activităţi sportive şi recreative din 35 de oraşe, la un preţ mai mic decât al unui abonament la o singură sală.

Compania franceză Sodexo emite tichete de masă şi tichete cadou şi este prezentă din 1998 în România, unde are 1.141 angajaţi. Principalii concurenţi ai Sodexo pe piaţa tichetelor de masă şi a tichetelor cadou sunt Edenred şi Up România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb