Sondaj Glovo: 92% dintre IMM-urile partenere Glovo şi-au crescut vânzările

A.D.
Comunicate de presă / 17 octombrie

Sursa foto: Glovo

Sursa foto: Glovo

Conform unui sondaj Glovo, 92% dintre restaurantele şi retailerii parteneri, au raportat creşteri semnificative ale volumului mediu lunar de vânzări de la startul colaborării cu Glovo România.

IMM-urile partenere Glovo consideră că beneficiază activ şi de alte avantaje datorită relaţiei dezvoltate cu platforma, precum: creşterea numărului de clienţi şi acces la instrumente digitale prin care devin mai competitivi.

Un sondaj desfăşurat de Glovo în rândul a 200 de IMM-uri din industriile de Horeca şi retail, dintre cele prezente pe platformă, relevă faptul că cea mai mare parte dintre întreprinderile mici şi mijlocii ce colaborează cu platforma înregistrează beneficii

concrete pentru afacerile lor. Astfel, Glovo devine un pilon important pentru aceste companii: aproximativ 25% din vânzările înregistrate de aceste IMM-uri provin de pe o astfel de platformă.

Majoritatea partenerilor Glovo din România sunt afaceri mici şi mijlocii, aceştia având un rol major în dezvoltarea şi în atingerea misiunii platformei de a oferi consumatorilor acces facil la tot ce se află în oraşul lor. Glovo şi-a asumat un rol important în sprijinirea IMM-urilor româneşti prin dezvoltarea Glovo Local, un program al cărui scop este susţinerea afacerilor partenere în procesul de digitalizare prin diverse soluţii digitale şi operaţionale pentru propriile canale şi magazine - instrumente dedicate care să-i ajute să-şi gestioneze operaţiunile şi să-şi dezvolte afacerile prin tehnici de marketing şi publicitate.

Potrivit comunicatului la redacţie, Glovo a devenit o parte semnificativă a business-ului pe care mulţi antreprenori o iau în calcul atunci când privesc în ansamblu: 59% dintre decidenţii din IMM-uri sunt de părere că un partener tehnologic îi poate sprijini în cursa pentru competitivitate, conform unui studiu anterior din 2022. În acelaşi timp, există şi un alt beneficiu ca urmare a deciziei de a deveni partener Glovo: expunerea la noi clienţi. 49% dintre IMM-urile prezente în platformă afirmă că şi-au mărit baza de clienţi noi datorită parteneriatului cu platforma digitală de livrări.

Totodată, 8 din 10 companii au raportat un impact pozitiv în ceea ce priveşte cifra de afaceri anuală. În medie, una din patru vânzări înregistrate de partenerii de nivel IMM ai Glovo au loc prin intermediul acestei platforme, astfel că Glovo depune toate eforturile necesare pentru a rămâne un aliat de încredere al acestor întreprinderi.

IMM-urile partenere Glovo consideră că beneficiază activ şi de alte avantaje datorită relaţiei dezvoltate cu platforma, precum: creşterea numărului de clienţi şi acces la instrumente digitale prin care devin mai competitivi.

Sondajul s-a desfăşurat în perioada mai-iunie 2023. Eşantionul a inclus un număr total de 200 de respondenţi: IMM-uri din industriile de Horeca şi retail din România, care livrează prin platforma Glovo.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9720
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5778
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2956
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9484
Gram de aur (XAU)Gram de aur394.4609

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb