Sorana Cîrstea nu a reuşit o nouă surpriză la Indian Wells

G.D.
Sport / 17 martie 2023

Sorana Cîrstea nu a reuşit o nouă surpriză la Indian Wells

Sorana Cîrstea, locul 83 mondial, a fost eliminată, ieri, de liderul WTA, poloneza Iga Swiatek, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells, conform News.ro.

Swiatek s-a impus fără mari probleme în faţa Soranei Cîrstea cu scorul de 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 22 de minute.

Românca a jucat pentru prima dată în sferturi la acest turneu.

În optimile de finală, Sorana Cîrstea trecuse de favorita 5, jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 5 WTA, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Swiatek va juca în faza următoare cu sportiva din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 10 WTA şi favorită 10. Rîbakina a trecut în sferturi pe Karolina Muchova (Cehia, 76 WTA), scor 7-6 (4), 2-6, 6-4, în două ore şi 45 de minute.

În cealaltă semifinală se întâlnesc favorita 7, Maria Sakkari (Grecia, 7 WTA), şi favorita 2, Arina Sabalenka (Belarus, 2 WTA).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 184.465 de dolari şii 215 puncte. Semifinalistele îşi asigură câte 352.635 de dolari şi 390 de puncte.

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de Iga Swiatek. Cîrstea a ajuns în 2022 până în optimi, fază în care a fost eliminată de Simona Halep.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Chiar daca prin absurd SORANA ar fi jucat fenomenal,nu putea sa o invinga pe poloneza intrucat sportivele care joaca tenis venite din romania,nu au voie sa ia banii capitalistilor,iar poloneza,si-a aratat caracterul prin declaratiile facute la adresa tenismenelor din rusia,care in gandirea ei,sunt niste teroriste care ucid ucrainieni. Cand capitalistii au vazut ca HALEP le lua banii batand sportivele capitaliste,i sa spus STOP,esti o drogata ca nu poate o romanca sa joace un tenis de calitate.cred ca urmeaza si inotatorul popovici,caruia i se v-a gasi probabil si lui niste SCAME in sange.Trecand la LIGA 1 de fotbal,romanii,vor avea posibilitatea sa vada URA celorlalte echipe care prin federatie o sa delege la meciurile FCSB,numai arbitrii de TALIE MONDIALA ca CHIVULETE,COJOCARU si altii care vor stabili ca FCSB fiind echipa lui BECALI nu poate castiga campionatul.Nu ma credeti,vedeti cum TRADATORII ROMANIEI,stau CAPRA in fata lui ZELENSKI.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb