Sorin Oprescu intră în competiţia pentru preşedinţie

CRISTINA MIHALAŞCU
Ziarul BURSA #Politică / 6 octombrie 2009

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu şi-a lansat, ieri, candidatura la preşedinţie ca independent, în faţa a peste 230 de oameni care l-au aclamat şi l-au aplaudat pe tot parcursul discursului.

Primarul general al Capitalei a deschis cuvântarea anunţând audienţa că "cei 20 de ani de tranziţie mincinoasă s-au încheiat".

Sorin Oprescu a declarat: "Sunt de profesie medic şi mi se cere întotdeauna să dau un diagnostic şi să ofer un tratament. Diagnosticul meu este acela că România se află pe un drum greşit, este prost condusă, obosită, divizată şi îngenuncheată politic". Potrivit lui Sorin Oprescu vinovate de această situaţie sunt partidele politice care au eşuat, liderii de dreapta care au păcălit cetăţenii, şi cei de stânga care au mimat grija către aceştia.

Singura soluţie pe care primarul general o consideră necesară pentru redresarea situaţiei este "spargerea găştii". "Partidele nu mai trebuie să-şi bage nasul în treaba noastră, să decidă asupra a tot ceea ce există, ele trebuie să reprezinte voinţa oamenilor, nu-şi mai au locul în justiţie, sănătate şi educaţie", a declarat Oprescu. Sorin Oprescu este de părere că cetăţenilor le lipseşte un preşedinte care să îi unească şi care să deblocheze criza instituţională, politică şi economică din ţară.

Sub egida unui nou început şi a unei reconcilieri naţionale Sorin Oprescu a conchis că propria candidatură este un apel la independenţa ţării.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ceea ce lipseste acestei tari sunt niste politicieni responsabili care isi doresc sa ramana in istorie ca cei ce au repus acesta tara pe picioare dupa 20 de ani de tranzitie.Niste politicieni care urmaresc mai mult interesul national si mai putin cel personal.Niste politicieni curati ,rupti de interese si obligatii.Sper ca Oprescu poate sa ofere asta.

    felicitari domnului oprescu pentru hotararea pe care a luat-o.daca ar face si in restul tarii la fel de multe cate a facut la bucuresti, romania ar deveni o tara mai buna! sansa lui de a ajunge in turul doi este reala!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb