Sorin Ovidiu-Vântu susţine tinerii şi critică sistemul politic actual

Mihaela Dan
Miscellanea / 15 martie 2018

Într-o postare pe blogul său personal, Sorin Ovidiu Vântu îndeamnă tinerii să se implice civic, asigurându-i că se vor bucura de toată susţinerea din partea lui. Referitor la situaţia în care se află sistemul la momentul actual, acesta a declarat că: "Sistem politic impotent, clasă impotentă, stat impotent, un popor abuzat, abrutizat şi impotent. Ţara a mai trecut prin momente similare de-a lungul istoriei ei şi, de fiecare dată, a avut şansa ca generaţia care venea din urmă s-o salveze de catastrofă."

Vântu face apel la generaţia tânără şi îi încurajează să ia atitudine. "Acum tu eşti generaţia care vine din urmă şi ai obligaţia ca cel târziu în 2024 să preiei, prin orice mijloace, puterea. Am decis să te ajut, generaţie, încă din momentul în care am intrat în mediul online, gândind acest ajutor în mai multe etape. Am încheiat prima etapă odată cu publicarea proiectului de ţară. Cei care m-au urmărit constant, încă de acum aproape trei ani, de când am început acest proiect, au avut posibilitatea să-şi construiască un aparat critic propriu, să-şi fixeze nişte valori perene ale speciei umane, să înţeleagă modul de funcţionare ale diverselor tipuri de societăţi şi state şi, mai presus de toate, care sunt problemele româneşti şi cum pot fi ele soluţionate", a scris Vântu pe blogul personal.

Pentru a susţine în mod palpabil viziunile şi ideile tineri generaţii, Sorin Ovidiu Vântu a punctat că: "În acest sens voi ataşa acestui blog o pagină nouă care va putea fi accesată doar contra cost. O parte dintre aceşti bani vor fi folosiţi pentru întreţinerea site-ului, restul urmând a fi distribuiţi ca stimulente către cei mai valoroşi dintre voi. Va fi o mini-platformă de social media dedicată în exclusivitate tinerilor care gândesc şi care ştiu cum să-şi exprime în mod civilizat ideile, trăirile şi viziunile. "

Acesta a consemnat că, pentru început, temele vor fi propuse de către el, urmând ca mai apoi, cei ce participă la discuţii să işi poată alege singuri temele. "În funcţie de întrebările, răspunsurile şi comentariile formulate într-o perioadă de şase luni, vă voi pune la dispoziţie şi o evaluare psihologică a personalităţii voastre. Ce este prietenia, ce este iubirea, care este deosebirea dintre fidelitate şi loialitate, ce este cryptomoneda, există rase superioare, se poate călători în timp, există universuri paralele, vom putea coloniza alte planete, există civilizaţii extraterestre, îşi va păstra America poziţia dominantă la nivel planetar, care este cea mai mare ameninţare pentru ea, va reuşi România să-si recapete independenţa, îţi place puterea, ce ai face dacă ai deţine-o timp de 4 ani, ai auzit de blockchain? Acestea ar fi unele dintre temele la care eşti invitat să-ţi exprimi ideile."

Sorin Ovidiu Vântu a mai menţionat că, după o perioadă de şase luni, va publica o listă cu cei ce merită sa facă parte din seria elitelor generaţiei. " Sunt convins că lista pe care o voi publica eu se va suprapune cu lista pe care o vei face şi tu, generaţie, şi va avea la bază capacitatea de a comunica valoarea comentariilor, numărul de adepţi pe care fiecare în parte va reuşi să şi-l facă. Noua platformă va fi singurul loc de întâlnire dintre tinerii cu adevărat valoroşi din generaţia conducătoare a timpului ce va veni şi câţiva dintre reprezentanţii elitelor generaţiei mele", a mai scris Vântu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb