Sper ca Imane Khelif să devină campioană olimpică

MAKE
Sport / 4 august

Sper ca Imane Khelif să devină campioană olimpică

Ai copii?

Du-ţi nevasta la analiza cromozomială; dacă iese că are cromozomi XY, atunci ai făcut copiii cu un bărbat.

Cel puţin aşa susţine Asociaţia Internaţională de Box (IBA), care, la Campionatele Mondiale de Box Feminin în 2023, a exclus-o din competiţie cu aceste motive pe algeriana Imane Khelif, cea care acum, acceptată la Olimpiada de la Paris, a concentrat un uriaş tămbălău internaţional, după meciul câştigat în 46 de secunde împotriva italiencei Angela Carini, care a abandonat acuzând că lovitura primită este prea puternică.

Angela Carini a susţinut că nu este o competiţie corectă, a izbucnit în plâns şi un val de simpatie pentru ea şi alt val de mânie contra organizatorilor au măturat reţelele sociale ca un tsunami, sau ca două tsunamiuri (apropo, în limba japoneză, substantivul tsunami nu are gen, nici în engleză; la noi este neutru, la alţii este masculin, fiind defectiv de plural).

Postările pe reţelele sociale excelează în reacţia rapidă şi furibundă, dar nu şi în informare corectă.

În confuzia generală, au fost postate opinii care înfierează că unui "bărbat care se identifică drept femeie" îi este permis să boxeze în competiţia feminină; alţii, la fel de furioşi, acuzau că în boxul feminin a fost acceptat un transgender.

Două zile i-a luat presei să afle că Imane Khelif s-a născut fetiţă, că n-a fost niciodată bărbat, că nu se identifică drept femeie, ci este femeie şi nimic altceva.

Apoi, pugilista italiană Angela Carini şi-a cerut scuze.

În meciul următor, Imane Khelif a învins-o la puncte pe unguroaica Luca Hamori şi a ieşit la iveală că, în palmaresul algeriencei, figurează şi 9 înfrângeri (alături de cele 37 de victorii).

Adică, da, are un palmares foarte bun, dar de femeie normală.

Isteria din jurul cazului îşi are originea, indubitabil, în scandalul stârnit de ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice de la Paris închinată diversităţii.

Conceptul nu a inclus diversitatea culturală, nici diversitatea tradiţiilor (ba, chiar, eventual, le-a batjocorit), ci a limitat diversitatea la o colecţie simbolică de toate specialităţile sexuale.

A fost un fel de Disneyland, cu Imnul Franţei cântat la cucurigu, pe acoperişul Grand Palais şi Lady Gaga grasă, în body negru, cu mănuşi şi ciorapi, pe scări. Cea mai sexy sobă, ever.

Rămâne memorabilă fetiţa de 10-12 ani care dansa la o jumătate de metru de un testicul lăsat pe afară. În jur, dănţuiau L - Lesbiene, G - Gay, B - Bisexuali, T - Transgeni, Q - Queer (sau Întrebări), I - Intersex(i), A - Asexuali, N - Non-binari şi + - Alte identităţi şi orientări non-heteronormative.

Desigur, undeva erau şi P - Pedofilii, pentru că altfel fetiţa nu avea ce căuta acolo.

Trebuie să recunoaştem că diversitatea de la Olimpiadă a întrecut diversitatea de la Eurovision. Olimpiada este destinată întregii Planete.

Exhibarea, cu seninătate, a distorsiunilor sexuale în cadrul unei ceremonii adresate Planetei, indiferenţa la diversitatea de religii, tradiţii, culturi, a creat psihoza căreia i-au căzut victime algeriana Imane Khelif, italianca Angela Carini şi mare parte din public.

Sincer, sper că, după tot ceea ce a păţit, algeriana să devină campioană olimpică.

Măcar atât!

Dar noi?

Post Scriptum

Unele studii sugerează că fibrele musculare de tip II (contracţie rapidă) pot fi mai frecvente la atleţi de origine africană, ceea ce ar putea contribui la performanţe superioare în probele de viteză şi putere.

Dacă asta ar fi adevărat, atunci probele sportive de viteză şi de putere ar trebui să fie segregate între albi şi negri?

Asta, desigur, ar fi o prostie, pentru că, într-o competiţie, fibra musculară este doar unul dintre factorii care contribuie la performanţă, alături de antrenament, dietă, forma fizică de la un moment dat, mobilizarea morală.

De fapt, despre asta este vorba când vorbim despre toleranţa la diversitate, nu despre LGBTQIAN+.

În acelaşi fel cred că trebuie privită posibilitatea ca, la unele femei, să apară cromozomii XY, caracteristici bărbaţilor, dar care nu definesc genul.

Autorul

Opinia Cititorului ( 26 )

  1. Trebuie sa o duci la o analiza cromozomiala:-)? Nu o vezi ca arata ca un Frankenstein? In cazul asta mai degraba mergi tu la un consult oftalmologic:-)

    de ce?

    faptul ca are nivelul de testosteron de ~1000% mai ridicat decat al concurentelor ti-a scapat :)

    un nivel perfect normal de altfel.  

    1. Inseamna ca se dopeaza sau are o tulburare hormonala

    Oricum boxul feminin numai feminin nu este.

    Indiferent de identitatea de gen (un termen inventat în sprijinul "ciudaților") a lui Khelif sau a chinezoaicei taiwaneze Lin, sunt curios dacă vor fi acceptați la viitoarele olimpiade la categoria feminin și bărbații care se declară femei. 

    Să-i pună mai bine pe toți la grămadă, cum sunt openurile la șah. În acest sport merge așa ceva, chiar dacă și creierul e un fel de mușchi:) 

    În lumea asta bolnavă ești ceea ce spui că ești, nu cum te naști.  

    A se vedea și ultima modă cu elevii din SUA și nu numai, care se declară animale (pisici, căței, târâtoare). Se comportă ca atare și sunt acceptați așa la ore. 

    A se vedea și participarea "transilor" la feminin la campionatele sportive universitare americane. Scandal mare. Cine a încercat să se opună a fost linșat mediatic și chiar abuzat fizic de "teroriști minoritari"). 

    Nu știu dacă e așa, dar se spune că din actele de identitate franțuzești au dispărut termenii de mamă și tată, fiind înlocuiți cu "părinți 1 și 2. Nu se mai specifica nici genul, că deh sunt multe și mărunte:) 

    Totul se leagă, nimic nu e întâmplător. 

    De felul meu nu sunt vreun conspiraționist, dar mi se pare evident mersul lumii sau viitorul preconizat de meșteri. O lume întoarsă pe dos, ca să nu zic cu fundul în sus :) 

    Așa că scandalul cu Khelif, cu circul Eurovision trebuie privite ca două fațete ale aceleiasi monede. 

    1. Oricum sportivii Uniunii Mele Sovietice rămân cei mai mari campioni din istorie.

      De felul meu sunt un simplu putlerist, mestec orice teorie a conspirației, chiar dacă sunt un pseudojurnalist. 

      Putler are treabă, încă organizează defilarea din Kiev, de pe 25 februarie 2022. Aici vine o trimitere prediană la origini!

      De felul tău ești un papagal spălat pe creier foarte necesar sistemului! ????

      De altfel de la pandemie încoace a devenit evident - pentru orice om suficient de inteligent și cu gândirea liberă - că orice atitudine împotriva curentului sau critică la adresa unor derapaje evidente ale sistemului este invariabil catalogată ca propagandă pro Kremlin, putinistă, etc.

      Sunteți penibil de limitați în viziuni și gândire - deci o veritabilă ofensă la ideea de rațiune! ???? 

      Lasă-l. Nu e Oarecare. E doar un dus.

    Să te naști femeie, să trăiești toată viață ca o femeie, și lumea după aceea, din cauza unui test, să te înjure că de fapt ești bărbat, este oribil, greu de imaginat. Nu vreau să-mi închipui cum s-a simțit doamna algeriană când a văzut și auzit volumul de ură. Dacă persoanele cu cromozomi XY, indiferent de organele sexuale, ar trebui să concureze la bărbați, asta ar fi trebuit stabilit de la început. Nu știu dacă ar fi fost corect sau nu, dar algeriana nu merită atacată. N-a avut nicio vină.

    1. ...

    Complicata treaba, dar cum coruptia e in floare la nivel global in orice, afaceri, economie, politica, clima, sport, etc nu ma pot lua nici dupa CIO, nici dupa IBA si nici dupa niste poze de acum 30 de ani care cine stie de unde sunt sau ale cui sunt, nici dupa ce zice make.

    Ne luam dupa ce se vede direct.  

    Si nu e nici cal, nici magar, asta se vede sigur!

    Sunt curios, daca s-ar fi dus sa boxeze la baieti ar fi fost admis/admisa? 

    1. Amice, nu ti-am cerut sa te iei dupa mine niciodata.

      In locul tau, eu nu m-as lua nici dupa astia care spun ca este o Olimpiada la Paris. 

      Australia exista? 

      Polul Sud?  

      Crezi ca a existat Stefan cel Mare?

      La ce etaj stai? 

      Doar imi spuneam si eu parerea, de ce m-as lua dupa tine, iar ca e olimpiada stiu dar

      ce are a face existenta unui continent cu o organizare sportiva ce poate fi manipulata, aranajata, etc?  

      Sau chiar esti naiv, la anii tai, in atatea olimpiade sa crezi ca nu s-a intmplat si ca azi nu e posibil?  

      Stiu si ca planeta e rotunda, mai cred si ca exista dumenzeu, desi n-am dovezi in sensul asta, si ca pamantul se invarte si tot asa. 

      Imi dai si mie voie sa am o indoiala asupra acelei persoane, atat timp cat sunt chestii contradictorii in chestii oficiale? CIO si IBA!  

      Nu merg mai departe, ca n-are rost, nu pot dovedi nimic si nici tu, doar citam niste surse, tu CIO si niste poze vechi, eu IBA si ce se vede azi la tv.

      Intre timp a luat medalia de aur, spre bucuria ta. felicitari! 

      Nu, nu ti-ai spus doar parerea, ci si te-ai referit la mine, fara sa ai nevoie de asta.

      Acum fac efortul sa-ti atrag atentia ca ma hartuiesti si fac asta fara sa iti sterg comentariul, pentru ca inca te cred de buna credinta. 

      Dar hartuirea este contrara atit Regulamentului, cit si bunului simt.Deci, evita, te rog, incalcarea Regulamentului, daca bunul simt nu iti cere asta. 

      P.S.  

      Declaratiia lui Khelif după victoria din sferturile de finală cu maghiara Anna Luca Hamori:  

      ”Vreau să spun lumii întregi că sunt o femeie și că voi rămâne o femeie. Această luptă e pentru demnitatea mea. Această medalie vine după ani de muncă grea. Este pentru țară, pentru toate țările arabe.”. 

      La proba de box de la Jocurile Olimpice ambele semifinaliste vor primi medalia de bronz.  

      Imane Khelif o va întâlni în semifinale pe thailandeza Janjaem Suwannapheng (23 de ani), marți, 6 august.

      Prin urmare, nu esti bine informat cind afirmi ca medalia de aur a fost deja adjudecata. 

      Esti penibil.

    Asa nu e corect nici ca Simone Biles a luat 7 medalii de aur la JO Paris in 2024, nu e corect nici ca Serena Williams a stat pe locul 1 mondial ani de zile, sau ca Ussain Bolt a castigat tot cat timp a concurat, sau ca Eliud Kipchoge din kenia a alergat maratonul sub 2 ore, etc. Nu e corect ca 80% din fotbalistii nationalelor din semifinale si finaleel campionatului European de fotbal au fost negri. Persoanele de culoare , nu prea sunt buni la invatatura, la afaceri, nu prea-i vezi pe wall street sau in silicon Valley, dar sunt foarte buni la sport, si unii din ei ajung buni actori. Trebuie sa dam cezarului ce-i a cezarului.

    La fel si cu femeile mai barbatoase , nu prea cred ca au mare succes in viata, dar boxul ei acolo e alta poveste. Nu ar fi corect sa li se interzica. 

    Cei care au preluat lozinca asta cu diversitatea , majoritatea vor sa se alinieze cu politica oficiala mondiala , de frica cred . sa pui femeile sa-si care pumni in cap sau sa ridice greutati nu mai este diversitate , e dileala .si zoofilia a fost legiferata si acceptata in Spania de ex, tot in numele diversitatii , si ma opresc aici cu aberatiile

    1. ...

      da , de frica ! vorbeste cu unul din state si o sa-ti spuna ca daca nu se aliniaza la prostiile astea globaliste , sint marginalizati pina sint aruncati i strada , la holywood , functioneaza aceasta mafie perfect .de la frica la slugarnicie este un pas mic .

    O rusine ptr. sport si olimpiada,

    dar asa n e trebuie daca tot inghitim fara nici o rezistenta,

    minunea de LMBTQ+ 

    Asta are sculă sau îi este extirpată?recunosc ca nu sunt cunoscător în acest domeniu în plină ascensiune,am văzut întâmplător pe internet travestiți din ăstea mai ales prostituatele alea din Asia care au făcut nenumărate operații și tratamente și chiar arată ca o femeie la exterior dar au organul masculin, adică acesta nu a fost extirpată,e o întreagă industrie a sexului in Asia de Sud-Est cu acești travesti ,o pun această întrebare pentru cultura mea generală, să nu mor prost cum se zice la popor

    1. Parerea mea este ca o sa mori prost.

    Woke make

    Adevarul este ca francezii au inceput tavalugul cu asa-zisa parodie la ,,Cina cea de Taina"!Nu le pasa lor ca jignesc cca 2 miliarde de oameni,au un umor de toata jena,mai degraba bascalie de doi bani.Lumea se simte intoxicata cu minoritatile de toate tipurile care-si cer fel si fel de drepturi,nu zice nimeni sa arunci cu pietre dar un pic de decenta si de bun simt nu strica nimanui!Cu algerianca nu stiu ce sa zic dar daca are valori anormal de mari ale testosteronului in sange,indiferent de motiv,nu este in regula!Sa nu uitam ca Andreea Raducan a fost descalificata la Sydney in 2000 pentru pseudoefedrina (parca luase Nurofen ).Si Simona Halep a patit-o cu urme de Roxadustat si i-au terminat cariera.Nu,nu este corect, daca este lege,sa fie lege pentru toata lumea!

    Sigur ia medalia de aur la categoria "Terente"

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb