STAREA DE ALERTĂ A FOST PRELUNGITĂ Restricţia privind circulaţia pe timpul nopţii, de la ora 22,00

J.P.
Politică / 10 martie 2021

Restricţia privind circulaţia pe timpul nopţii, de la ora 22,00

Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cea mai importantă măsură fiind cea referitoare la restricţia privind circulaţia pe timp de noapte începând cu ora 22,00, faţă de 23,00, cât era până acum, conform Agerpres.

"Astăzi s-a aprobat şi prelungirea stării de alertă. Există o modificare importantă, aceea referitoare la circulaţia pe timpul nopţii, se reduce de la ora 23,00 la ora 22,00, deci se introduce această restricţie. Restul măsurilor rămân cam aceleaşi, aceasta este, din punctul meu de vedere, cea mai importantă măsură", a declarat prim-ministrul Florin Cîţu într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Decizia privind prelungirea stării de alertă a avut la bază o hotărâre a CNSU, adoptată tot miercuri, prin care s-a propus prelungirea stării de alertă începând cu data de 14 martie.

În privinţa restricţiei privind deplasarea în afara locuinţei, CNSU a propus ca interdicţia să fie valabilă în intervalul orar 22,00 - 5,00.

Totodată, s-a propus limitarea gradului de ocupare a spaţiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spaţiile de cazare dispuse în mai multe localităţi/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Asta s-a si dorit de catre slugoii astia satanisti, care au primit acest ordin diabolic, din afara Romaniei: ca romanii sa nu mearga la Sfanta Slujba de Inviere! Referitor la aceasta masura anticrestina, ceea va conta in mod deosebit, va fi atitudinea conducerii BOR fatza de imixtiunea nepermisa in treburile Bisericii, a statului satanist! Daca Sinodul BOR va decide ca romanii trebuie sa vina la marea slujba de Inviere, tinand bisericile deschise, indiferent de interdictiile slugoilor, atunci sunt convins ca romanii vor veni in numar mare, iar autoritatilor le va fi extrem de greu sa-i impiedice! Daca, in schimb, BOR va ceda inca o data in fatza autoritatilor anticrestine, ca in aprilie 2020, atunci evident ca Marea Sarbatoare nu se va putea tine!

    1. Bravo! Lingeti icoane si sugeti linguritele linistiti acolo dar cand va infectati, mergeti tot la biserica, nu mai ocupati paturi in spital.

      Tu esti varianta crestin-ortodoxa a statului islamic?

      ...

      ...

      ...

      Ia taticule o valiza plina cu pastile de cap, caci poate doar asa mai poti scapa de crizele tale severe de epilepsie! Probabil ca ai ajuns la "performanta asta", frecandu-ti-o de 666 de ori pe zi!

      Nu poti niciodata sa porti un dialog civilizat.Pana nu folosesti vulgaritati,nu te lasi.Oamenii si-au spus punctul de vedere fara a folosi cuvinte obscene ca tine.

      Tu cine te crezi, bai caricatura umana? Deontologul de serviciu? Du-te si plimba ursu'!

      Nu stiu cine te crezi dar sigur nu esti Vlad Tepes.Ai vrea tu.Vrabia malai viseaza.Eu ti-am vorbit frumos,mai bine ti-ai corecta comportamentul!Prea jignesti pe toata lumea.

      Tu imi vorbesti frumos? Sa fim seriosi! Nu esti decat un alt progresist rezistent, care vii aici sa-mi tii mie lectii de morala, vocabular si deontologie, asa cum fac toti adeptii spalati pe creier ai corectitudinii politice! Tu ai vazut ce invective imi aduc anumiti anonimi retardati care nu vin pe acest site decat sa-mi arunce mie si lui Cristian, toate excrementele lor de vocabular si gandire? Spre deosebire de Cristian eu le si raspund, intr-un mod adecvat unor gunoaie umane ca ei!

      Oamenii pot avea opinii diferite fata de a ta.Daca ai rezistenta scazuta la frustrari,nu mai posta aici!Spre deosebire de tine,Cristian nu este vulgar,nu foloseste cuvinte obscene.Sunt anonimi care te-au jignit pe aici(eu ma numar printre ei,recunosc) dar ai fost extrem de vulgar,jignesti familia respectivului/respectivei,apro ape toate jignirile au tenta sexuala,nu sunt doar niste simple apelative..Si sa stii ca si tu te ascunzi in spatele anonimatului.Si eu pot sa spun ca sunt Stefan cel Mare.Daca ni se permite sa postam sub acoperirea anonimatului ,asta nu inseamna ca trebuie sa intindem coarda!

      Tot mare deontolog ai ramas! Mai lasa sofismele alea, deoparte!

    copiii satanei conduc Romania

    "Starea de alerta a fost prelungita..."

    Da ce, eram in pericol sa iesim din aceasta porcarie totalitara ? Normal ca a fost prelungita. In luna martie se intra in case la ora 22 iar in luna aprilie la ora 21, ca tot se apropie Sfintele Sarbatori si demolatorii de biserici, cu Iohannis in frunte sunt in stare de alerta maxima.  

    nu vor sa luam Lumina de Paste

    sunt niste satanisti  

    ce treaba are virusul de la 22 sau 23 ?  

    nu are nici o treaba  

    Romani! Satanistii va vor departe de biserici!

    Sa iesiti toti in strada sa luati lumina de Paste! Nu stati in case!  

    1. Așa a fost ordinul din partea Guvernului Satanist Mondial astfel încât de Paști sa fie, în loc de lumina, Întuneric Total. Așa e ordinul de sus, demolatorii de biserici în frunte cu Iohannis doar îl pun in aplicare.

      ei vor plati

      ei se pun cu un popor care se declara religios in proportie de peste 90 la suta

      o sa ii casapeasca oamenii 

      Credinta e in suflet.Asta se intampla deocamdata,stare de alerta nu se va putea prelungi la infinit.E pacat ca unii au murit singuri,izolati,dar ce sa-i faci?Am trait noi vremuri si mai grele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb