Staţiunea MAMAIA a primit un premiu special la Gala Destinaţia Anului 2024

A.F.
Miscellanea / 23 mai

Staţiunea MAMAIA a primit un premiu special la Gala Destinaţia Anului 2024

Excelenţă, eleganţă, rafinament şi multă creativitate în industria turismului românesc. Sunt cele 4 ingrediente care au stat la baza Galei Destinaţia Anului 2024, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, staţiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună staţiune de pe litoral, distincţie care a fost oferită de Mihai Barsan, Preşedintele Consiliului de Brand Turistic Naţional, Fondator al competiţiei Destinaţia Anului.

Reprezentanţii Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa au declarat că este o onoare şi totodată un semn de recunoaştere pentru întreg efortul depus de la înfiinţarea organizaţiei şi până în prezent:

"Staţiunea Mamaia a început încă de anul trecut un amplu proces de rebranding. Competiţia Concurs LOGO Mamaia ne-a sprijinit să îi găsim Destinaţiei o nouă identitate vizuală. Ne onorează acest premiu, cu atât mai mult cu cât reprezintă exact logo-ul staţiunii Mamaia. Identitar, plină de culoare, eleganţă şi jucăuşă, Mamaia are nevoie de strălucirea de altădată. Ne dorim ca eforturile noastre să pună destinaţia noastră pe harta turismului internaţional şi a celor mai iubite staţiuni turistice din Europa", a declarat George Măndilă, Preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa.

Ziua de 21 mai 2024 a fost dedicată la Bucureşti managementului şi marketingului de destinaţie.

Conferinţa Destinaţii Vizionare a reprezentat inspiraţie de la liderii destinaţiilor de succes din România şi învăţarea marketingului de destinaţie.

Seara la Ateneul Român a avut loc premierea celor mai iubite destinaţii, câştigătoarele Destinaţia Anului 2024.

Gala Destinaţia anului 2024 şi Conferinţa Internaţională Destinaţii Vizionare a fost organizată de IOV-Institutul pentru oraşe vizionare & Destinaţia Anului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. trebuia sa primeasca si la tepareala, cocalareala, deogaiala, specula, santaj, calitate indoielnica, plaja pavele…. etc…

    aia nu e statiune pentru oameni normali… cu copii sau de familie… acolo e care pe care sa arda si sa tepuiasca… 

    s c c r e t 

    :)))))))))))))))))))))))))))

    Cea mai buna gluma ever. 

    Oricarui arhitect normal la cap si care are respect pentru meserie i se intorc matele pe dos din ce in ce mai tare si mai mult parcurgand bulevardul Mamaia incepand de la intrarea in statiune pana in Navodari.

    Cea mai groaznica este portiunea de pe parea stanga, cea din zona marketului Lidl, arata ca un ghetou, cladiri inalte bagate una intr-alta si cu strazi inguste neasfaltate, fara locuri locuri de parcare, multe masini parcate in acea zona blocheaza accesul masinilor care au un gabarit mai mare, cum ar fi masinile de pompieri...un incediu in acea zona va fi fatal...probabiltatea este destul de mare avand in vedere ca reteaua de gaze s-a extins si in acea zona.

    O mare bomba cu ceas! 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb