Stay Fit Gym achiziţionează un nou centru de fitness

S.B.
Companii / 15 iulie

Stay Fit Gym achiziţionează un nou centru de fitness

Stay Fit Gym, reţeaua de fitness cu cea mai mare acoperire la nivel de oraşe din România, anunţă preluarea integrală a unui centru de fitness în Floreşti, judeţul Cluj, deţinut de Best Gym Society.

Odată cu această achiziţie, Stay Fit Gym ajunge la o reţea de 40 de centre deschise la nivel naţional, compania aflându-se într-un proces accelerat de dezvoltare în urma intrării în acţionariat a Morphosis Capital, în decembrie 2021, când lanţul de săli de fitness avea deschise şapte centre.

"Preluarea noului centru marchează atingerea bornei de 40 de centre de fitness în România, evidenţiind ritmul accelerat de expansiune al Stay Fit Gym. În cadrul centrului din Floreşti, vom furniza abonaţilor, pe lângă zona de fitness, şi antrenamente funcţionale şi clase de grup, la fel ca în toate centrele noastre. Cererea pentru clasele de grup se află pe un trend ascendent constant, în acest fel reuşind să construim comunităţi puternice în jurul acestora. Vom continua strategia noastră de creştere în toate regiunile ţării, prin deschiderea de centre în oraşele cu o populaţie de peste 50.000 de locuitori, atât în mod organic, cât şi prin achiziţii, atunci când centrele vizate îndeplinesc criteriile noastre privind facilităţile şi locaţia. Acest plan reflectă angajamentul nostru de a face fitness-ul din România accesibil unui număr cât mai mare de persoane şi de a promova un stil de viaţă sănătos", a declarat Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

Noul centru Stay Fit Gym din Floreşti are o suprafaţă de aproximativ 1.400 mp şi este localizat în clădirea de birouri Nova Center. În următoarea perioadă, vor fi realizate investiţii pentru amenajarea acestuia, prin integrarea brandului companiei, precum şi înlocuirea unor echipamente care nu mai sunt corespunzătoare standardelor de calitate ale Stay Fit Gym. Acesta este cel de-al doilea centru al reţelei din judeţul Cluj, după Stay Fit Central Cluj, deschis în luna martie a acestui an. În această localitate, compania plănuieşte inaugurarea unui nou centru până la finalul lui 2024.

În acest an, Stay Fit Gym a deschis 12 centre de fitness, în Moşniţa, Baloteşti, Brăila, Galaţi, Şelimbăr, Cluj-Napoca, Piteşti, Vaslui, Miroslava, Giroc, Arad şi Floreşti, care au presupus o investiţie totală de aproximativ 32 de milioane de lei. În prezent, Stay Fit Gym este reţeaua de fitness cu cea mai mare acoperire la nivel de oraşe din România, compania având centre de fitness deschise în Alba-Iulia, Arad, Baloteşti, Bucureşti, Brăila, Buzău, Craiova, Galaţi, Floreşti, Giroc, Iaşi, Miroslava, Moşniţa, Piatra-Neamţ, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Şelimbăr, Vaslui şi Voluntari.

Conducerea companiei are în plan deschiderea a încă 10 centre în acest an, astfel încât să încheie 2024 cu 50 de centre de fitness în România. În ceea ce priveşte numărul de abonaţi, Stay Fit Gym vizează să ajungă la 50.000 de abonaţi până la finalul anului.

"Ne bucurăm că am sprijinit Stay Fit Gym în atingerea acestei borne importante pentru piaţa de fitness din România. La momentul investiţiei iniţiale în companie, planul nostru viza creşterea reţelei de la 7 centre de fitness la 35 de centre în cinci ani. După implicarea activă în această industrie, am realizat potenţialul mult mai mare de dezvoltare, astfel încât am îndeplinit acest obiectiv în numai doi ani şi jumătate. Acest ritm de creştere accelerat reprezintă o reuşită inclusiv la nivel regional, la acest moment Stay Fit Gym fiind compania de fitness cu cea mai agresivă dezvoltare din Europa Centrală şi de Est. De asemenea, o motivaţie suplimentară pentru parteneriatul cu Stay Fit este reprezentată de componenta de sustenabilitate, în centrele de fitness ale reţelei fiind realizate 3 milioane de antrenamente anual, ceea ce are un impact semnificativ asupra societăţii şi sănătăţii oamenilor", a declarat Adrian Netea, Investment Director, Morphosis Capital.

În 2023, Stay Fit Gym a înregistrat venituri de 41 de milioane de lei, dublu faţă de 2022. Pentru acest an, compania vizează venituri de aproximativ 76 de milioane de lei pe baza strategiei de expansiune şi creştere organică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb