Studenţii învaţă cum să reuşească în afaceri

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 martie 2004

Compania de Bere România (CBR) - SABMiller derulează, în parteneriat cu Junior Achievement România, asociaţie non-profit, un program educaţional adresat studenţilor sub sloganul "Cei Buni Reuşesc". Acest program are ca temă dezvoltarea competenţelor de management într-o companie modernă şi include, în această etapă, oraşele Galaţi - Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii Dună-rea de Jos; Cluj-Napoca - Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş Bolyai şi Facultatea de Electrotehnică; Timişoara - Facultatea de Management, de Mecanică şi de Ştiinţe Economice.

Programul va fi implementat pe durata unui semestru şi are la bază cursuri elaborate de East West Management Institute, New York, particularizate la contextul economic românesc. Cursurile sînt "laboratoare" economice şi de afaceri, studenţii avînd posibilitatea să aplice principiile teoretice legate de funcţionarea şi succesul unei companii. Studenţilor li se prezintă exemple şi modele de activităţi desfăşurate de angajaţi într-o companie, dar şi modalităţi de dezvoltare a abilităţilor necesare să transforme o companie într-o activitate fezabilă şi profitabilă.

Programul va fi finalizat cu competiţii la nivel regional şi apoi naţional. Echipe formate din trei studenţi vor participa la concursul cu tema "Un plan de afaceri - de la strategie la evaluare", prin care vor fi apreciate cele mai viabile şi inovatoare planuri de afaceri realizate de studenţi.

Finala concursului va avea loc în luna mai. Echipa cîştigătoare din fiecare dintre centrele universitare Cluj-Napoca, Timişoara şi Galaţi va beneficia de un stagiu plătit de o lună în fabricile de bere ale CBR-SABMiller.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb