SunLake a reuşit să vândă peste 80% din blocul A al complexului rezidenţial

F.D.
Companii / 10 octombrie 2022

SunLake a reuşit să vândă peste 80% din blocul A al complexului rezidenţial

SunLake, a reuşit să vândă peste 80% din blocul A, de 12 etaje, al primei faze a proiectului rezidenţial, în primele şase luni de la demararea lucrărilor, conform unui comunicat de presă remis Redcţiei.

"Am reuşit să atragem un mix variat de cumpărători finali, dar şi investitori în proiectul SunLake, care au achiziţionat imobilele, în cea mai mare parte, cu capitaluri proprii. Pe lângă interesul ridicat din partea locuitorilor situaţi în Sectorul 2 al Capitalei, asistăm şi la o cerere crescută de la cumpărători din afara Bucureştiului, din oraşe precum Constanţa, Braşov, Buzău, Craiova, chiar şi Oradea, oraş situat la nu mai puţin de 600 km depărtare, clienţi care doresc acces facil către zona centrală şi de nord ale Capitalei şi către autostrăzile A2 şi A3", a declarat Alexandru Mănăilă, Managing Partner SunLake.

Ritmul rapid al vânzărilor din primele şase luni a determinat echipa Potrivit sursei citate, SunLake să demareze vânzările şi pentru faza a doua a proiectului, ce constă în al doilea bloc de 12 etaje, dintr-un total de trei clădiri câte va avea proiectul, la finalizare.

Investiţiile imobiliare, o protecţie împotriva inflaţiei galopante

Inflaţia ridicată, de circa 10% la euro şi 16% la RON, îndeamnă cumpărătorii şi investitorii să achiziţioneze apartamente încă din faza de construcţie, pentru a bloca preţuri preferenţiale şi a nu fi expuşi la creşterile de preţuri cu care sectorul materialelor de construcţii se confruntă, se mai arată în comunicat.

"Investiţia într-un apartament conferă pentru un cumpărător final sau un investitor două moduri de a-şi aprecia capitalul: randamentul obţinut din închirierea apartamentului şi profitul obţinut din revânzarea unui apartament achiziţionat la un preţ preferenţial în faza de proiect, direct de la dezvoltator. Preţurile practicate de către dezvoltatori la faza de construcţie (înainte de finalizarea unui bloc de apartamente) sunt mai mici decât preţurile unui apartament finalizat. Din acest motiv, un cumpărător al unui apartament la faza de proiect/construcţie are posibilitatea de a revinde apartamentul cu un preţ mai mare după ce imobilul este finalizat. Similar, acelaşi investitor are posibilitateaa de a închiria apartamentul pentru a genera un cash flow lunar şi revinde ulterior apartamentul dacă va dori acest lucru", a conchis Alexandru Mănăilă, Managing Partner SunLake Residence.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu mai mintiti!!! este GOL GOLUT BLOCUL!!!

    si nu mai stergeti comenturile! 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb