SUPLIMENT CRYPTO Bitcoin România

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie 2023

Bitcoin România

Povestea Bitcoin România a început în anul 2014, odată cu aducerea primului ATM Bitcoin în România. Încă de pe atunci, echipa noastră a realizat că există o oportunitate să creăm ceva unic în piaţă.

În luna ianuarie 2014, un BTC valora în jur de 754 de dolari. Mulţi oameni credeau că este o bulă speculativă, un trend trecător, care în curând avea să dispară.

Luând în considerare că, în ianuarie 2013, un BTC valora aproximativ 13 dolari, majoritatea oamenilor credeau că aceasta a fost creşterea maximă. Petrecerea s-a încheiat, e timpul să ne întoarcem la realitate.

Spre surprinderea tuturor, piaţa s-a dovedit a fi imposibil de anticipat. Ca să înţelegem mai bine ce s-a întâmplat, în tabelul alăturat putem observa preţul BTC în luna ianuarie a fiecărui an, din 2010 până în prezent. Bitcoin, nu doar că s-a întors în forţă şi a spart toate barierele posibile, dar a atins un maxim istoric de 69.000 de dolari în noiembrie 2021. Cine şi-ar fi imaginat asta în 2014? Noi. Tot noi susţinem cu tărie că BTC va sparge bariera de 100.000 de dolari în viitor.

Pentru echipa noastră, întrebarea nu a fost niciodată "Dacă Bitcoin va dispărea?". Ne-am dat seama rapid că tehnologiile Blockchain şi Bitcoin vor revoluţiona sistemul financiar existent, aşa că am trecut direct la acţiune. Mergând înainte, întrebarea a fost "Cum putem să ne asigurăm că Bitcoin ajunge la cât mai mulţi români?".

În baza acestei întrebări, compania noastră şi-a organizat activitatea şi oferta, astfel încât să putem satisface toate nevoile clienţilor din România. Ţinem cont atât de nivelul de cunoştinţe ale clientului, cât şi de nivelul de risc pe care este dispus să şi-l asume în tranzacţionare.

Fie că vă doriţi să eliminaţi complet riscul sau că aveţi nevoie de flexibilitate, noi suntem partenerul potrivit. Gama noastră de produse include consultanţă în gândirea unei strategii şi execuţia tranzacţiilor pe piaţa crypto. Bitcoin România păstrează fondurile clienţilor în siguranţă, fiind o societate înfiinţată în România şi sub jurisdicţia autorităţilor locale. Prin dezvoltarea noastră din ultimii nouă ani, am dovedit că suntem o companie capabilă să depăşească orice condiţie din piaţă.

Deşi am fost primii, nu acesta este motivul pentru care suntem cei mai buni. Clienţii aleg să colaboreze cu noi pe termen lung, deoarece gama noastră de produse este cea mai variată şi cea mai personalizată. De la produse financiare pe termen scurt & lung, la niveluri diferite de risc asociat, şi la posibilitatea de a achiziţiona ATM-uri Bitcoin,

infrastructura noastră este cea mai completă şi cea mai bine pusă la punct. Mai mult decât atât, scopul principal al echipei noastre este să ofere o experienţă cât mai plăcută şi cât mai eficientă tuturor clienţilor. Bitcoin România este primul jucător serios din piaţă unde, dacă clientul doreşte, putem discuta faţă în faţă, în persoană. Noi înţelegem că aspectul uman este unul foarte important, de aceea vrem să fim disponibili şi cât mai aproape de clienţi.

La Bitcoin Romania, numerele spun povestea succesului nostru.

Platforma de tranzacţionare înfiinţată în 2017 a depăşit numărul de 70.000 de utilizatori, dintre care 90% persoane fizice şi 10% instituţii. Acest număr este în continuă creştere, indiferent de condiţiile macroeconomice din piaţă.

De la primul ATM adus în 2014, până în prezent infrastructura Bitcoin România a crescut la peste 79 de ATM-uri în întreaga ţară. Viziunea noastră constă într-un viitor în care există cel puţin un ATM Bitcoin în fiecare oraş din România.  De aceea, actualii şi viitorii parteneri din toată ţara joacă un rol foarte important în îndeplinirea scopului nostru.

Bitcoin România

GAMA DE PRODUSE CRYPTO OFERITE DE BITCOIN ROMÂNIA

I. Zero risc, zero efort, zero cunoştinţe (RONCoin)

Pentru cei care îşi doresc câştiguri procentuale din crypto printr-o modalitate care implică zero risc, fără dureri de cap şi fără să îşi consume timpul informându-se despre ce mai e nou în piaţă. Bitcoin România, în colaborare cu platforma RONCoin, oferă clienţilor posibilitatea să obţină un profit de până la 15% pe an pentru orice sumă parcată în RONCoin. Folosind acest produs, nu aveţi cum să pierdeti bani. Dar, în acelaşi timp, nici nu aveţi cum să câştigaţi mai mult de 15% pe an.

II. Risc minim, zero efort, cunoştinţe minime

Pentru clienţii care sunt dispuşi să îşi asume mai mult risc, cu posibilitatea de a accesa procente mai mari în profit, Bitcoin România a creat un produs specializat. Acest produs este bazat exclusiv pe Bitcoin şi a fost creat în urma experienţei noastre de tranzacţionat din ultimii nouă ani.  Dacă dispuneţi de o sumă de capital şi o viziune de termen-lung (3+ ani), Bitcoin România va pune la dispoziţie un produs prin care puteţi avea un profit între 50%-500%. Diferenţa majoră este că, folosind acest produs, câştigurile pot fi neplafonate. Sau mai bine zis, "sky is the limit".

III. Franciza ATM

Ştim că există clienţi care îşi doresc să participe activ în industria crypto, dar nu vor să o facă achiziţionând cryptomonede. Pentru ei avem soluţia perfectă.

În goana după aur din 1848, cei mai mulţi bani au fost făcuţi de cei care le vindeau lopeţi şi alte accesorii celor care erau în căutarea aurului. Clienţii noştri au oportunitatea să îşi consolideze prezenţa în piaţă într-un mod similar, francizând un ATM Bitcoin. În cazul în care dispuneţi de o locaţie bună, văd comercial, trafic pedestru intens, experienţa noastră ne-a arătat că acest tip de ATM-uri sunt foarte productive. Chiar şi în situaţia în care nu dispuneţi de un astfel de loc, exista optiunea ca Bitcoin Romania să vă propună o locaţie cu potenţial înalt prin reţeaua noastră de parteneri. Un astfel de ATM nu doar că generează profit pentru client, dar, de asemenea, îi oferă oportunitatea să contribuie activ în dezvoltarea infrastructurii crypto din România.

IV. Bitcoin Flex

Nu toţi clienţii au cunoştinţe tehnice, şi, mai mult decât atât, nu toţi îşi doresc să piardă timp creând conturi noi pe platforme, wallet-uri digitale etc.

Bitcoin Flex este cea mai flexibilă opţiune pentru clienţii Bitcoin România.

Am creat un sistem prin care orice persoană din România poate acumula Bitcoin de la ATM, suma minimă fiind de 10 lei. Asta înseamnă că utilizatorul nu trebuie să îşi creeze un portofel digital, nu trebuie să plătească comisioane pentru tranzacţie, iar Bitcoin-ul său este în siguranţă cu noi în tot acest timp. Tot ce trebuie să aibă utilizatorul este un număr de telefon activ. Orice sumă introdusă în ATM este asociată acelui număr de telefon instant, iar utilizatorul poate scoate oricând suma pe care a acumulat-o, direct în cash, de la orice ATM.

Când am creat acest produs, intenţia noastră a fost să le oferim clienţilor o modalitate foarte simplă de a acumula BTC, fără toate costurile asociate. S-a dovedit că este o modalitate foarte bună pentru utilizatori să transforme achiziţionarea de BTC într-o disciplină zilnică, acumulând astfel mult mai mult şi mult mai des.

V. Risc maxim, efort maxim, cunoştinţe necesare, comisioane minime

Pentru cei mai experiementaţi participanţi din industrie, Bitcoin România pune la dispoziţie platforma PRO pentru trading. Utilizatorii platformei pot fi atât persoane fizice, cât şi instituţii care îşi doresc să participe cu scop speculativ în piaţă. Având acces la informaţia potrivită şi ştiind cum să execute tranzacţiile potrivite, şansele de câştig ale clienţilor sunt nelimitate. Pentru a ne susţine utilizatorii în viziunea lor, Bitcoin România pune la dispoziţie cele mai competitive comisioane din piaţă la tranzacţionare (0,25%). De asemenea, fondurile clienţilor noştri sunt protejate folosind cele mai înalte standarde posibile. Este important de menţionat că acest produs este unul de risc ridicat. În cazul în care clientul nu este experimentat, sunt şanse mari să îşi piardă capitalul într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Bitcoin România înţelege aceste riscuri, iar unul din modalităţile prin care ne protejăm utilizatorii este faptul că nu permitem tranzacţionarea folosind produse de tip levier, prin care se pot deschide tranzacţii cu capital împrumutat. Alte platforme oferă produse de tip levier, pentru a genera tranzacţii de volum cât mai mare, adică implicit şi comisioane mai mari. Intenţia noastră este să creăm relaţii de lungă durată cu toţi utilizatorii, deci este crucial un mediu de trading simplu, sigur şi eficient.

Anul 2023 urmează să fie un an semnificativ pentru Bitcoin România.

(C)

În prezent, scopul nostru principal este să cunoaştem publicul mai bine şi să participăm activ la educarea acestuia. În portofoliu nostru de clienţi se găsesc atât persoane fizice, cât şi instituţii care fac primii paşi către noua industrie.

Vreţi să eliminaţi complet riscul şi să vă asiguraţi un randament pozitiv?

Vreţi să aveţi un consultant dedicat care vă consiliază şi execută tranzacţiile în timp real?

Vreţi să deveniţi un participant activ la dezvoltarea infrastructurii de ATM-uri Bitcoin în România?

Vreţi să vă asumaţi riscuri în scop speculativ pe o platformă de trading sigură şi eficientă?

Dacă răspunsul este da la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci noi vrem să facem cunoştinţă.

Pentru o înţelegere mai detaliată a produselor pe care le oferim, găsiţi mai multe detalii pe bitcoinromania.ro | cryptoatm.ro | hodl.bitcoinromania.ro.

Dacă sunteţi ca noi şi preferaţi să vorbiţi direct cu o persoană, fie la o cafea digitală online, fie faţă-în-faţă, vă invit să luaţi legatura direct cu mine, Cristian Vasile. Intenţia mea este să vă fac să întelegeţi exact ce poate Bitcoin România să facă pentru dumneavoastră sau compania din care faceţi parte.

Pe mine mă găsiţi apelând numărul de telefon 0760.431.063 sau pe e-mail: cristian.vasile@bitcoinromania.ro.

Dacă nu acum, atunci când?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb