Susţinerea emoţională a angajaţilor, tot mai căutată pe parcursul crizei Covid-19

S.B.
Miscellanea / 12 mai 2020

Susţinerea emoţională a angajaţilor, tot mai căutată pe parcursul crizei Covid-19

Criza cauzată de pandemia de Covid-19 a scos în evidenţă şi mai mult importanţa stării de bine a angajaţilor şi susţinerea emoţională a acestora, astfel că au apărut în paiţă tot mai multe servicii de consultanţă şi platforme care aduc astfel de beneficii.

O astfel de platformă este 4mind.ro, fondată la începutul lunii aprilie şi care oferă pe parcursul crizei COVID-19 un serviciu gratuit de susţinere emoţională a angajaţilor din România. La doar o luna de la lansare, reţelei 4mind.ro i s-au alăturat 70 de specialişti în psihoterapie şi coaching. Investiţia în această platforă a ajuns la 30.000 de euro.

Începând cu luna mai, Dan Boabeş, CEO al Simplus, acţionar CityLink şi fondator al FlashCall devenine al patrulea partener, alături de fondatoarele serviciului Adina Pintea, Eliza Stoica şi Andreea Beleneş.

"Consider că este o mare nevoie - aproape deloc acoperita pe piaţă - pentru acest tip de beneficii. Perioada pe care tocmai o traversăm nu a făcut decât să evidenţieze o nevoie pe care companiile deja o conştientizau - aceea de a se îngriji de starea de bine a angajaţilor, personalizat şi prin mijloace de acces la distanţa cu care această pandemie ne-a obligat să ne obişnuim", a declarat antreprenorul Dan Boabeş

Până în momentul de faţă 50 de companii din mai multe sectoare de activitate s-au arătat interesate să ofere acest beneficiu celor aproximativ 30.000 de angajaţi ai lor. Toţi angajaţii au acces la sfaturi utile pentru o stare de bine, exerciţii de relaxare precum şi câte o şedinţă de consiliere gratuită din partea oricărui specialist partener al reţelei 4mind.

"Suntem încrezători că împreună cu angajatorii vom ieşi din această criză într-o nouă normalitate, în care să luăm măsuri pentru a corecta problemele mici înainte să devina mai mari. O lume în care terapia este accesibilă tuturor cu ajutorul tehnologiei şi fiecare angajat are la dispoziţie instrumente pentru a combate stresul şi anxietatea", a mai spus Dan Boabeş.

După încheierea perioadei de gratuitate, platforma va oferi companiilor posibilitatea să încheie abonamente pentru angajaţi. Viziunea 4mind.ro este să pună bazele unui beneficiu extra-salarial foarte accesibil pe care orice companie să şi-l poată permite şi astfel să contribuie mai mult la îmbunătăţirea stării de bine a angajaţilor săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb