SYSTRA cumpără grupul Italian Sws Engineering

Comunicate de presă / 9 noiembrie 2021

SYSTRA cumpără grupul Italian Sws Engineering

Compania internaţională de infrastructură de transport şi soluţii de mobilitate SYSTRA a încheiat tranzacţia de preluare a grupului italian Sws Engineering, subsidiara locală a acestuia fiind de asemenea preluată în cadrul tranzacţiei. Proiectul a fost gestionat local de casa de avocatură ONV LAW, conform unui comunicat remis redacţiei.

Prezent în România cu un birou la Bucureşti, grupul italian Sws Engineering este unul dintre marii furnizori europeni de servicii de inginerie civilă, amenajare a teritoriului şi topografie. Prin intermediul holdingului său, Sws Engineering Group are subsidiare operaţionale în Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia, Regatul Unit, Norvegia şi România.

O companie originară din Franţa, SYSTRA este unul dintre cele mai importante grupuri internaţionale de inginerie şi consultanţă, specializat în soluţii de transport public şi mobilitate. Compania este activă de peste 60 de ani şi oferă servicii pentru dezvoltarea, îmbunătăţirea şi modernizarea infrastructurilor şi sistemelor de transport ale oraşelor şi regiunilor din peste 50 de ţări din toată lumea, atât în Europa cât şi în Orientul Mijlociu sau Asia. SYSTRA numără peste 7.500 de angajaţi în toată lumea şi generează un business anual de aproape 700 milioane de euro.

"Piata internaţională de M&A (fuziuni şi achiziţii) a fost relativ dinamică anul acesta, în contextul în care business-ul global tinde să se consolideze, ca raspuns la evoluţiile economice ale ultimilor 2 ani, cât şi ca reacţie la efectele economice ale pandemiei. Alături de sectorul de infrastructură, avem semnale privind intrarea unor noi jucători în România în perioada următoare şi dinspre alte domenii - precum cel de energie, tehnologie, sănătate sau real estate," declară Mihai Voicu, Partener ONV LAW.

Tranzacţia a fost condusă la nivel internaţional de către UGGC Avocats, una dintre cele mai mari case de avocatură independente din Franţa, iar un număr total de peste 20 avocaţi specializaţi în M&A din 8 ţări au fost de asemenea implicaţi. Echipa ONV LAW a fost reprezentată de avocaţii de business Ana-Maria Petrescu - Senior Associate, Lorena Ciobanu - Partener şi Mihai Voicu - Partener şi Coordonator al Diviziei Business Law. Atât UGGC Avocats cât şi ONV LAW sunt parte a reţelei globale de case de avocatură independente Interlaw.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb