Preparate strămoşeşti pentru mese boiereşti, legendele toamnei adunate în borcane şi muzică populară, la cea de a XIII-a ediţie "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti din perioada 27-29 august de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice Gheorghe Ionescu-Şişeşti.
Vinete, roşii, cepe, gogoşari, ardei capia, dar şi ardei graşi, morcovi, ciuperci, păstârnac, toate legumele şi-au dat întâlnire pe aleile parcului Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice
Din Bucovina, Moldova, Muntenia, gospodinele vă vor oferi, fiecare după reţeta locului, o gamă diversificată de zacuscă, simplă sau cu ciuperci şi peşte.
Carnea de berbecuţ, este o altă noutate a acestei ediţii. Pentru bucureşteni, aceasta este adusă tocmai din comuna Silistaru, Brăila, de un producător şi crescător de oi care va aduce, pe lângă pastramă şi alte preparate delicioase, pentru că este o carne sănătoasă, ce e bine să fie oricând pe masă.
În ceea ce priveşte oferta de vinuri, aceasta este, ca de obicei, variată şi de calitate.