Târgul de Turism al României - ediţia de primăvară începe pe 15 februarie la Romexpo

Miscellanea / 14 februarie

Târgul de Turism al României - ediţia de primăvară începe pe 15 februarie la Romexpo

În perioada 15 - 18 februarie, ROMEXPO te invită la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expoziţional şi prezintă cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024.

Timp de 4 zile, ai ocazia să descoperi reduceri exclusive, pachete all-inclusive şi promoţii de neratat care îţi pot transforma visurile de călătorie în realitate. Fie că eşti în căutarea unei escapade urbane sau a unei vacanţe pe o insulă exotică, avem variante pentru toate gusturile.

La Târgul de Turism al României poţi achiziţiona o vacanţă de 7 nopţi în Turcia - Antalya, cu zbor şi regim all inclusive, cu doar 389 euro. Iar dacă preferi să îţi petreci concediul mai aproape de casă, în Bulgaria, poţi sta la plajă, 5 nopţi, cu doar 89 euro.

Bucură-te de reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Roma, Istanbul, Atena, Lisabona, Paris, Madrid, Londra, Milano şi Florenţa, sau alege un pachet pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Dacă ai în plan o destinaţie exotică, la #TTRI2024 găseşti pachete de lux cu buget accesibil. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Bali, Maldive, Mauritius, Seychelles, Tulum sau Punta Cana.

Agenţiile şi tour operatorii se întrec în oferte şi pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024. Alege cele mai bune variante de cazare pe litoralul românesc sau în inima Carpaţilor, cu un discount de până la 30%.

Pe lângă partea expoziţională şi pachetele avantajoase pregătite pentru pasionaţii de călătorii, Târgul de Turism al României oferă şi o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismulul şi topul destinaţiilor turistice pentru anul 2024. În plus, cei interesaţi pot participa la o serie de lansări de cărţi de travel.

Mai mult decât atât, manifestarea intermediază şi întâlniri de business între antreprenori şi reprezentanţi ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

Vă aşteptăm la târg să experimentaţi întâlniri directe cu experţi din industrie, ghizi locali şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi să beneficiaţi de oferte speciale şi sfaturi preţioase pentru o vacanţă incredibilă.

Program vizitare:

15 - 17 februarie, în intervalul orar 10:00 - 18:00

18 februarie, în intervalul orar 10:00 - 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb