Tăriceanu vrea congres în PNL

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 3 februarie 2009

Reuniunea ar putea stabili, printre altele, noua conducere a partidului şi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al partidului, că va propune liderilor judeţeni ai PNL să ia serios în considerare oportunitatea organizării unui Congres extraordinar.

Călin Popescu Tăriceanu a explicat: "Am solicitat preşedinţilor organizaţiilor teritoriale şi judeţene ale PNL să participe astăzi la o întâlnire unde subiectul principal va fi legat de oportunitatea organizării unui Congres PNL.

Cu acest prilej, le voi cere să ia serios în considerare posibilitatea organizării unui Congres extraordinar. În funcţie de punctul de vedere majoritar, Delegaţia Permanentă va fi cea care va decide, însă preşedinţii de organizaţii judeţene trebuie să aibă un cuvânt decisiv pe această temă".

Întrebat când consideră oportună organizarea unui astfel de congres, preşedintele PNL a răspuns că la 30-50 de zile de la data întrunirii Delegaţiei Permanente.

Preşedintele PNL a declarat: "Data organizării unui Congres extraordinar urmează să fie dezbătută în cadrul Delegaţiei Permanente. Este firesc că un Congres extraordinar trebuie să se desfăşoare mai repede decât un Congres statutar. Rămâne de văzut. Un termen între 30 şi, eu ştiu, 45-50 de zile de la data Delegaţiei Permanente".

Tăriceanu a afirmat, potrivit Agerpres, că, printr-un nou Congres, conducerea PNL va căpăta "legitimitate sporită" în faţa cetăţenilor, adăugând că intenţionează să candideze pentru un nou mandat la şefia PNL.

Pe de altă parte preşedintele PNL a precizat că "este în interesul" PNL să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din acest an, în opinia sa, acesta fiind şi singurul oponent al preşedintelui Traian Băsescu.

Despre o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, liderul PNL a declarat că, în calitatea sa de preşedinte al partidului, trebuie să aibă în vedere inclusiv o astfel de opţiune.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. D nule Tariceanu, ce imi plac glumele tale. In primul rand, dupa congres nu se stie daca veti mai fi presedinte de partid ca sa va ganditi la candidatura pentru prezidentialele din acest an. Si dupa cei 4 ani de ...guvernare (sa ii zicem asa) probabil ca nici in viitorul prea apropiat nu veti avea o cat de mica sansa sa fiti presedinte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb