Tbi bank a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker pentru a facilita românilor plata în rate a produselor de asigurare

T.B.
Bănci-Asigurări / 1 noiembrie 2023

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Asigurările rămân principalul instrument de protecţie al românilor, în contextul în care cei mai mulţi dintre ei sunt vulnerabili în cazul unor evenimente neprevăzute, cu posibil impact negativ asupra vieţilor lor, se arată într-un comunicat al tbi bank, remis redacţiei. Pentru a facilitata accesul clienţilor la produse de asigurare, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, unul dintre principalii brokeri de asigurări din România, transmite sursa menţionată. Datorită acestui parteneriat, clienţii pot cumpăra orice tip de produse de asigurare prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile, informează sursa citată. În plus, achiziţionarea asigurărilor de tip RCA este disponibilă în rate atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice, arată datele comunicatului.

Asigurările de orice tip, inclusiv cele RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de prima de asigurare, de asigurătorul ales sau de perioadă, transmite tbi bank.

Potrivit sursei citate, "Cultura privind asigurările se află în România la un nivel semnificativ sub cel întâlnit în multe ţări din Centrul şi Vestul Europei. Oamenii sunt destul de vulnerabili în faţa unor evenimente neprevăzute, cu impact negativ, iar preţul tot mai mare al asigurărilor nu este în măsură să contribuie la o evoluţie pozitivă a acestei situaţii. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am încheiat un acord cu unul dintre cei mai mari brokeri din România, Transilvania Broker, oferind românilor posibilitatea de a achiziţiona o gamă foarte largă de asigurări în condiţii mai avantajoase", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Transilvania Broker de Asigurare este unul dintre brokerii de asigurare din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu; compania deţine o reţea la nivel naţional formată din aproape 2.000 de colaboratori şi a deservit peste 1 milion de clienţi până în prezent, conform sursei menţionate.

Potrivit comunicatului, "Educaţia financiară a clienţilor noştri a reprezentat pentru noi un punct important de-a lungul timpului. Ne dorim ca aceştia să înţeleagă că asigurările, în special cele facultative, joacă un rol esenţial într-o economie matură. Am observat, totuşi, că, în ultimii ani, românii sunt din ce în ce mai interesaţi de achiziţionarea asigurărilor facultative. Această evoluţie, deşi îmbucurătoare, este afectată de primele de asigurare ridicate. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, am ales să ne aliem cu un partener puternic din zona financiară, cum este tbi bank", spune Gabriel Login, Director General Transilvania Broker.

Industria de asigurări din România a contribuit cu peste 2,8 miliarde lei la economia naţională, din care 1,3 miliarde lei reprezintă un impact direct al valorii adăugate create, potrivit unui studiu recent realizat de grupul de consultanţi independenţi MIR Research, la cererea UNSAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România), informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb