tbi bank deschide propriul hub de tehnologie în Turcia

R.S.
Bănci-Asigurări / 8 octombrie

tbi bank deschide propriul hub de tehnologie în Turcia

tbi bank face un pas important în dezvoltarea sa tehnologică prin deschiderea propriului hub tehnologic, tbi tech, în Turcia. Prin această mişcare strategică, banca îşi propune nu doar să accelereze dezvoltarea şi integrarea de servicii inovatoare în produsele sale, ci şi să îşi extindă accesul la talente pe plan internaţional, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Sediul central al hub-ului este în Istanbul, în timp ce majoritatea inovaţiilor provin de la biroul de Cercetare şi Dezvoltare (R&D) din Zafer Technopark, în Usak. Acolo, echipa tbi tech colaborează îndeaproape cu experţi şi academicieni în tehnologie pentru a valorifica expertiza, cunoştinţele şi abilităţile acestora. Hub-ul tehnologic se concentrează pe dezvoltarea de platforme avansate de date şi soluţii analitice care îmbunătăţesc produsele digitale ale băncii şi le fac mai uşor de utilizat şi mai eficiente pentru clienţii din România, Bulgaria şi Grecia. Un exemplu notabil este aplicaţia tbi bank din Bulgaria, unde au fost deja implementate mai multe dintre aceste inovaţii tehnologice, potrivit comunicatului.

În prezent, echipa tbi tech este formată din 17 profesionişti cu experienţă vastă în analiza datelor, inginerie, dezvoltare software şi alte arii din domeniul tehnologiei. Pe măsură ce proiectele echipei se dezvoltă, banca are în plan să atragă treptat noi talente, pentru a răspunde cerinţelor în creştere ale business-ului şi ale clienţilor săi.

"Prin tbi tech, nu doar investim în tehnologie şi în oameni, ci îmbunătăţim modul în care oferim servicii financiare pentru a răspunde mai bine nevoilor clienţilor. Turcia a fost alegerea ideală pentru hub-ul nostru de tehnologie datorită oportunităţilor pe care le oferă în sectoarele sale solide de servicii bancare şi de IT. Poziţia strategică la nivel regional, alături de accesul la profesionişti talentaţi şi la o comunitate activă de startup-uri, ne vor ajuta să ne atingem obiectivele de dezvoltare tech", a spus Gurkan Papila, SVP Technology la tbi bank.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb