tbi bank încheie un parteneriat cu STIHL

F.D.
Bănci-Asigurări / 24 octombrie 2023

tbi bank încheie un parteneriat cu STIHL

Spaţiile verzi şi grădinile din apropierea locuinţei joacă un rol important atât din punct de vedere estetic, cât şi pentru sănătate. Amenajarea lor necesită însă mult efort, fizic şi financiar, din partea iubitorilor de natură. tbi bank se asociază cu STIHL, producător şi distribuitor de utilaje pentru silvicultură şi grădinărit din lume, pentru a-i susţine pe cei interesaţi de achiziţia echipamentelor necesare pentru amenajarea spaţiilor verzi, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, parteneriatul dintre tbi bank şi STIHL România a început în acest an, iar din această toamnă oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produse STIHL prin intermediul instrumentelor de finanţare BNPL, în 4 rate fără dobândă (pentru valori de până la 2.000 lei) sau până la 60 de rate fixe (pentru valori de până la 50.000 lei). Finanţarea poate fi obţinută în 5 minute, iar rambursarea integrală în avans se poate face oricând, fără costuri.

"Existenţa spaţiilor verzi este foarte importantă, cu toţii ne dorim un aer mai curat şi o zonă în care să putem face diferite activităţi fizice pentru a avea o viaţă mai sănătoasă. Pentru a-i ajuta pe români să ducă o viaţă mai sănătoasă, le oferim posibilitatea de a obţine mai uşor finanţare pentru achiziţionarea de echipamente de grădinărit de calitate, iar STIHL este un partener pe care ne putem baza în acest sens", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

STIHL lucrează exclusiv prin intermediul reţelei de 211 distribuitori autorizaţi, cu un total de 357 de magazine partenere. La nivel mondial, are peste 55.000 de distribuitori autorizaţi în peste 160 de ţări şi, datorită calităţii superioare a produselor şi serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi pasionaţilor de grădinărit din întreaga lume.

"Principalul nostru obiectiv a fost dintotdeauna să oferim o experienţă completă celor care lucrează în natură sau care îşi amenajează grădina exact aşa cum îşi doresc. Cu ajutorul unui partener puternic, precum tbi bank, ne putem atinge mai uşor obiectivele şi putem fi mai aproape de clienţii noştri", a declarat Florinel Radu, Director Comercial, STIHL România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb