TechBolide: Aplicaţia Eco Ville este accesibilă de astăzi

T.B.
Companii / 21 septembrie 2023

TechBolide: Aplicaţia Eco Ville este accesibilă de astăzi

Soluţia Eco Ville pentru gestionarea eficientă a deşeurilor este accesibilă începând de astăzi, la doar un click distanţă, în Marketplace-ul Azure Microsoft, potrivit unui comunicat al TechBolide, remis redacţiei. Aplicaţia Eco Ville se adresează cetăţenilor şi autorităţilor locale, oferind o tehnologie care permite oraşelor să revoluţioneze practicile de gestionare a deşeurilor, se mai arată în comunicat.

Aplicaţia aparţine companiei TechBolide. Clienţii TechBolide au posibilitatea de a accesa platforma cloud Azure, care oferă siguranţă şi eficienţă, prin procese de gestiune şi implementare optimizate, potrivit sursei citate.

Demersul are la bază succesul TechBolide de a integra produse globale şi europene pe platforma Microsoft, platformă ce constituie un suport real pentru transformare digitală în beneficiul oamenilor, organizaţiilor şi industriilor din întreaga lume, informează TechBolide.

Platforma Azure reuneşte peste 200 de produse şi servicii dezvoltate pentru a oferi soluţii utile pentru protejarea mediului tot mai ameninţat de dezastre. Toate aceste reacţii vin ca răspuns la nevoia de a promova sustenabilitatea şi implicarea în economia circulară, transmite sursa citată.

Eco Ville, aplicaţia ce revoluţionează gestionarea deşeurilor pentru autorităţile locale şi dă voce comunităţii, a făcut deja paşi importanţi de la faza de aplicaţie-pilot la faza evoluată, şi operează cu beneficii semnificative în Bihor, o suprafaţă extinsă de pe teritoriul României, aflându-se în faza de testare şi în Franţa, informează compania. Avantajele sunt observate pentru toate cele 3 părţi implicate: autorităţi responsabile şi consilii judeţene, comunitatea interesată de sănătatea mediului şi operatorii de salubritate. Fiecare parte interacţionează cu uşurinţă cu aplicaţia, folosind interfeţe de utilizator intuitive, iar întreaga regiune se bucură de un mediu sustenabil - aer curat, natură frumoasă şi protejată - ca rezultat al organizării avantajoase şi al comunicării optimizate oferite de Eco Ville, potrivit sursei precizate.

Mădălina Smochină, CEO şi Fondator al TechBolide a declarat: "Principiile-cheie ale colaborării implică viziunea şi interesul comun. Infrastructura noastră este scalabilă, avem suportul lor, iar acum suntem listaţi în Marketplace-ul Azure. Aplicaţia Eco Ville funcţionează pe infrastructura Microsoft care asigură exact scalabilitatea şi agilitatea la care aspiră toată lumea. Acest lucru ne permite implementarea pe sisteme amplificate, iar acesta este răspunsul la ambiţia TechBolide: dezvoltăm toate produsele la nivel european şi global, oferind soluţii pentru întreaga lume. Convergenţa tehnologică este obligatorie în ziua de azi - de aceea, alături de Microsoft, putem asigura tuturor clienţilor accesul la digitalizare, la produsele şi serviciile TechBolide", se mai arată în comunicat.

Jake Zborowski, General Manager Microsoft Azure Platform la Microsoft Corp., a precizat: "Prin Marketplace-ul Microsoft Azure, clienţii de pretutindeni pot găsi, cumpăra şi dezvolta cu uşurinţă soluţii partener de încredere, certificate şi optimizate pentru Azure. Suntem bucuroşi să îi spunem bun venit soluţiei TechBolide în ecosistemul în continuă creştere al Azure Marketplace", conform companiei.

Azure Marketplace este o platformă online unde se cumpără şi se vând soluţii cloud certificate pentru funcţionare cu Azure, potrivit sursei citate. Azure Marketplace ajută companiile în căutare de soluţii cloud-based inovatoare să se conecteze cu partenerii care au dezvoltat soluţii gata de utilizare.

Clienţii Microsoft Azure de pretutindeni au acum acces la produsele şi serviciile TechBolide, beneficiind de privilegiul scalabilităţii, de încrederea şi agilitatea oferite de Azure, pentru a-şi dezvolta aplicaţiile eficient şi pentru a construi strategii de business performante, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb