"Tehnofrig" Cluj Napoca vrea să se retragă de pe Rasdaq

Mariana Popa
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 15 mai 2006

Societatea clujeană "Tehnofrig", specializată în fabricarea utilajelor pentru prelucrarea produselor alimentare, băuturilor şi tutunului, intenţionează să îşi retragă titlurile de la tranzacţionarea pe piaţa Rasdaq. Propunerea va fi supusă votului acţionarilor în cadrul şedinţei AGEA convocată pentru 8 iunie. La aceeaşi dată, va fi prezentat raportul unui expert autorizat cu privire la preţul de referinţă ce va fi achitat de către societate în cazul în care există acţionari care nu sînt de acord cu decizia de delistare şi vor să se retragă din societate.

Anul trecut, cifra de afaceri a societăţii s-a ridicat la 11.414.175 RON, iar profitul net s-a cifrat la 1.530.554 RON. În 2005, pentru al treilea an consecutiv, compania nu a acordat dividende.

"Tehnofrig" are un capital social de 23,74 milioane RON, reprezentînd echivalentul a 4.564.506 acţiuni cu valoarea nominală de 5,2 RON. Titlurile companiei sînt tranzacţionate la categoria de bază a pieţei Ras-daq, sub simbolul TEHP. Potrivit ultimei raportări, acţionarii importanţi ai societăţii sînt persoanele fizice Dorel Goia, Iacob-Ovidiu Turcu şi Horia Ciorcilă, cu deţineri de 27,72%, 18,25% şi respectiv 19,43% din capitalul social.

Ultimele transferuri cu titluri TEHP s-au perfectat în şedinţa de vineri, preţul de închidere ridicîndu-se la 5 RON/acţiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb