TEILOR redeschide magazinul din AFI Cotroceni

V.G.
Companii / 14 decembrie 2022

TEILOR redeschide magazinul din AFI Cotroceni

TEILOR redeschide magazinul situat în centrul comercial AFI Cotroceni, în urma reamenajării complete în formatul TEILOR Orange Concept, arată un comunicat de presă remis redaţciei.

Potrivit sursei citate, noul magazin reuneşte design-ul minimalist, aliniat tendinţelor internaţionale, şi experienţa premium oferită clienţilor. Primul Orange Concept Store a fost deschis în Băneasa Shopping City în noiembrie 2020; magazinul din AFI Cotroceni fiind cel de-al 13-lea magazin pe care TEILOR îl redeschide sub acest concept.

"Reamenajarea magazinelor noastre este un gest de apreciere şi respect faţă de clienţii noştri. În ultimul deceniu, durata de viaţă a design-ului unui magazin din retail a fost influenţată într-o mare măsură de tendinţele demografice în rapidă schimbare din acest domeniu. Prin urmare, adaptabilitatea rapidă şi relevanţa în brand design sunt determinate de nevoile şi aşteptările consumatorilor. TEILOR Orange Concept introduce ideea de lux contemporan, având o paletă de culori cu tonuri luminoase, menită să inspire bucurie şi seninătate, în timp ce portocaliul ca accent de culoare este conceput să evoce un sentiment de entuziasm şi pasiune. În următorii doi ani, ne vom concentra pe reamenajarea tuturor locaţiilor noastre cu noi design-uri de magazine care să atragă consumatorii tineri. Viziunea TEILOR pentru 2023 este aceea de a deveni un brand de lux contemporan la nivel global, cu o inovaţie constantă coordonată în design-ul magazinelor, al merchandising-ului vizual şi al produselor", povesteşte Roxana Achim, Head of Design & Project Management al TEILOR.

Locaţia redeschisă se numără printre cele două magazine TEILOR din AFI Cotroceni, celălalt fiind TEILOR Exclusive, care oferă o selecţie de produse de bijuterii cu diamante şi pietre preţioase, pentru o experienţă completă de shopping pentru clienţi. Magazinul TEILOR redeschis recent are o suprafaţă de aproximativ 80 mp, încadrându-se în media dimensiunii magazinelor din reţea, cu un trend ascendent în ultimii ani.

Ca parte a strategiei de expansiune, până în 2024, TEILOR se va concentra pe consolidarea prezenţei pe pieţele existente. Începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia şi alte pieţe, vizând să deschidă între patru şi şase magazine noi pe an în locaţii premium, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb