"TERAPIA HOLDING" ABSOARBE "TERAPIA" CLUJ-NAPOCA: Acţionarii "Terapia" primesc 2,27 titluri "Terapia Holding" pentru fiecare acţiune deţinută

I.Z.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 iunie 2004

"Terapia" îşi răscumpără acţiunile la 4.820 lei/titlu

Acţionarii societăţii "Terapia" Cluj-Napoca vor primi, pentru o acţiune deţinută, 2,2728 titluri "Terapia Holding", ca urmare a fuziunii celor două societăţi. Conform proiectului de fuziune, "Terapia Holding" va absorbi societatea "Terapia", pe care o deţine în proporţie de 95,35%. Denumirea societăţii rezultate va rămîne "Terapia", motivaţia fiind una comercială - prestigiul societăţii absorbite şi valoarea acesteia. Din raportul de evaluare întocmit pentru operaţiunea de fuziune, rezultă că valoarea "Terapia" se ridică la 3.482 lei/acţiune, în timp ce valoarea "Terapia Holding" ajunge la 1.532 lei/acţiune. Capitalul noii societăţi formate va fi de 1.010 miliarde de lei.

Prin procesul de fuziune, societatea absorbantă, "Terapia Holding", va prelua reprezentanţele comerciale "Terapia" din Moscova - Federaţia Rusă şi Kiev - Ucraina. De asemenea, "Terapia Holding" va prelua integral calitatea de asociat unic şi părţile sociale ale "Terapia Distribuţie" SRL.

În momentul de faţă, se desfăşoară procesul de răscumpărare a acţiunilor "Terapia" chiar de către societatea emitentă, proces care se va încheia la data de 30 iulie. După ce acţionarul majoritar "Terapia Holding" a încheiat, anul acesta, oferta publică de preluare a restului de acţiuni, au rămas în posesia micilor acţionari titluri reprezentînd 4,65% din capitalul social. Conducerea "Terapia" a acordat încă o şansă acestora, oferindu-le varianta ca emitentul să le cumpere acţiunile, la preţul de 4.820 lei/acţiune. Preţul oferit iniţial fusese de 3.500 lei/acţiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb