Terapia organizează un maraton de vaccinare, în parteneriat cu BT, FC Universitatea Cluj şi Farmec

S.B.
Comunicate de presă / 14 mai 2021

Terapia organizează un maraton de vaccinare, în parteneriat cu BT, FC Universitatea Cluj şi Farmec

Terapia anunţă deschiderea propriului centru de vaccinare în interiorul unităţii sale din Cluj unde va organiza un maraton de vaccinare în perioada 14-15 mai 2021 pentru a asigura accesul facil la imunizare pentru angajaţii Terapia, dar va fi disponibil şi pentru angajaţii altor companii importante din Cluj precum: Farmec, Banca Transilvania şi pentru membrii ai clubului de fotbal FC Universitatea Cluj, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, peste 200 de angajaţi şi familiile acestora vor fi vaccinaţi cu serul produs de Pfizer-Biontech în centrul de vaccinare amenajat de Terapia în incinta propriei Unităţi de Studii Clinice şi Bioechivalenţă din Cluj, începând de vineri, 14 mai, timp de două zile, în cadrul maratonului de vaccinare împotriva COVID-19. Persoanele care se vor vaccina în centrul Terapia vor fi primi şi o diplomă de apreciere în semn de recunoştinţă pentru responsabilitatea dovedită în cursa împotriva COVID-19.

"Încă de la începutul pandemiei, Terapia a susţinut eforturile autorităţilor împotriva răspândirii pandemiei Covid-19 iar acum se alătură cu bucurie campaniei de vaccinare prin organizarea acestei acţiuni de imunizare. Solidaritatea celor mai emblematice mărci ale oraşului Cluj-Napoca care îşi unesc forţele în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2 reprezintă un gest de mare responsabilitate care va avea cu siguranţă un impact pozitiv în comunitate şi va contribui la efortul naţional de a opri pandemia şi de a reveni la o viaţă normală, atât în viaţa noastră de zi cu zi, cât şi în cea de afaceri, sprijinind astfel redresarea creşterii economice." a declarat Dr. Dragoş Damian, CEO Terapia.

Activitatea de vaccinare propriu-zisă din centrul de imunizare înfiinţat de Terapia va fi asigurată de personal medical specializat şi pregătit corespunzător care va monitoriza cu atenţie întregul proces de imunizare, iar persoanele vaccinate vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

Centrul a fost autorizat de către Direcţia de Sănătate Publică Cluj, cu sprijinul Prefecturii Cluj şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală a Primăriei Cluj-Napoca şi asigură condiţii optime de păstrare a serurilor pentru imunizare, având agregate frigorifice calificate care permit stocarea vaccinului în condiţii optime, respectând astfel toate cerinţele Departamentului de Sănătate Publică pentru acest tip de facilităţi.

Compania Terapia intenţionează să continue acţiunea de imunizare prin aceste mini-maratoane ce se vor desfăşura în perioada weekend-urilor pe tot parcursul verii, urmând ca centrul să devină disponibil şi populaţiei largi în următoarea perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb