Terapii spa care stimulează imunitatea şi forţa vitală a organismului

V.G.
Miscellanea / 23 septembrie 2022

Terapii spa care stimulează imunitatea şi forţa vitală a organismului

Putem să ne stimulăm imunitatea cu vitamine, minerale, fructe şi legume, dar şi relaxându-ne! Centrele spa sunt astfel de locuri în care putem să ne detensionăm şi în acelaşi timp să ne antrenăm imunitatea pentru sezonul rece, arată un comunicat al Prime Road Media, transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, un studiu recent a arătat că peste 80% dintre oameni sunt mai atenţi la sănătatea lor, conştientizând că atât fizicul, cât şi psihicul au nevoie de o îngrijire atentă. Azi, o vizită la spa este mult mai mult decât un lux. Tratamentele spa joacă un rol important în îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine, atât mental, cât şi fizic. Cercetările confirmă încă o dată că masajele regulate şi băile aromate relaxează muşchii, detensionează psihicul şi alungă stresul, cel care este direct răspunzător de scăderea imunităţii. Un masaj de relaxare dinamizează sistemul limfatic, circulator şi hormonal, reglează sistemul nervos autonom şi întăreşte sistemul imunitar, pentru că un masaj poate creşte activitatea celulelor albe din sânge (unii dintre gardienii sănătăţii) şi, de asemenea, poate reduce nivelul de cortizol. Da, există o legătură între un sistem imunitar puternic şi masajul regulat. Mai mult, atingerea umană declanşează oxitocină (un hormon care poate îndepărta stresul), dopamina şi serotonina (ambele pot echilibra emoţiile). Atingerea trezeşte sistemul nervos parasimpatic şi poate fi un catalizator pentru un somn de calitate şi pentru recuperare, ambele fiind părţi importante ale unui corp şi a unei minţi puternice şi sănătoase.

"Nu subestima puterea terapeutică a unei zi la spa. Şi pentru asta, te invităm în Covasna, în Ţinutul conacelor, mofetelor şi apelor minerale. Hai să alungi efectul stresului asupra ta şi nu îl lăsa să îţi compromită sistemul imunitar. Alege tratamente spa care să te întărească şi să te facă mai puternică.

Descoperă experienţe spa inedite în Covasna. Şi ca să te convingem că vei descoperi ceva special, îţi prezentăm trei locaţii de vis", se arată în comunicat.

Spa la castel

Încearcă o experienţă de relaxare într-un spa unic în România! Cellarium Slow Down SPA este un spaţiu atemporal, amplasat în pivniţa boltită a Castelului Hotel Daniel din Tălişoare, unde poţi petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. E un loc încărcat de istorie, care te invită la reverie. Este ca un portal care te scoate din agitaţia zilnică şi te proiectează undeva, într-un timp de poveste, oferind o experienţă terapeutică atât pentru trup, cât şi pentru minte.

Pe lângă elementele "clasice" ale unui spa, respectiv piscina, sauna, baia de aburi sau jacuzzi-ul, aici vei găsi adevărate specialităţi inspirate din remedii tradiţionale de vindecare, cum ar fi Scrub bar-ul, Virillium-ul sau Kneipp-ul secuiesc. Vino şi încearcă această experienţă unică atemporală!

Răsfăţ în inima pădurii

La Grand Santerra Spa de la Balvanyos Resort, sunt puse împreună tradiţii de detoxifiere străvechi, cum ar fi faimosul "Rasul", şi resurse naturale locale de vindecare recunoscute de veacuri, într-un spa în varianta cea mai actuală, pentru a-ţi oferi o experienţă greu de egalat. Argila albastră din Câmpia Transilvaniei, unică prin bogăţia de minerale, împreună cu apa proaspătă de izvor din Balvanyoş.

Argilele au fost dintotdeauna sinonimul purificării, exfolierii pielii, iar alături de câteva picături de ulei esenţial de pin, un excelent remediu pentru epuizarea fizică şi nervoasă, devin adevărate tratamente pentru trup şi suflet. "Rasul" este o experienţă de neuitat, dar şi un tratament excepţional, pe care-l poţi încerca alături de partener sau de un grup de patru prieteni. Vă acoperiţi corpurile cu pastă de argilă gata preparată, şi apoi leneviţi în atmosfera blândă de vapori purificatori, într-o cameră întunecoasă, luminată de un cer înstelat. O experienţă intens senzorială! Iar în final, o ploaie blândă şi caldă, vă va spală nu numai de nămol, dar şi de toate grijile. Totul va fi încununat de starea de calm şi relaxare, iar bonusul va fi pielea de catifea! Haide să-l încerci!

Lotus şi plante exotice pe vârful muntelui

La Health & Beauty Center Clermont din Hotel Clermont, terapia "INDOCEANE" cu alge maronii şi lotus este o nouă abordare a relaxării. O tehnică de masaj unică şi exclusivă Thalgo.

Balsamul Qi-Marine® se bazează pe extracte de alge brune bogate în amino-acizi tonifianţi, micro-elemente şi anti-oxidanţi, sunt combinate cu uleiuri esenţiale de Lotus Sacru şi Pachouli. Este ideal pentru masarea şi relaxarea centrilor energetici.

Pielea este perfect curăţată datorită amestecului de sare de mare şi zahăr, recâştingându-şi delicateţea şi textura. Hrănită şi relaxată de uleiurile vegetale şi esenţiale, pielea este delicios de suplă şi fină. Extractele de lămâie, mandarină verde şi grapefruit contribuie la o împachetare eficientă cu efect relaxant şi purificator.

Dacă vrei să fii relaxat, dar totuşi pregătit 100% pentru toamnă, merită să încerci metodele de relaxare din inima Covasnei! Află mai multe pe visitcovasna.com.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb