Termenul de recalculare a pensiilor militarilor, prelungit până la 31 decembrie

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 25 ianuarie 2011

Membrii coliţiei de guvernământ au decis, ieri, ca Guvernul să adopte o ordonanţă de urgenţă prin care se va prelungi termenul de recalculare a pensiilor militarilor până la 31 decembrie 2011, a declarat, pentru Mediafax, deputatul UDMR Kelemen Hunor.

Kelemen a menţionat că membrii coaliţiei de guvernare nu au discutat şi aspecte tehnice legate de acest subiect în şedinţa de ieri.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a explicat că prelungirea termenului a fost necesară din cauza dificultăţilor de recalculare.

Videanu a precizat că în coaliţia de guvernare s-a făcut o informare de către primul-ministru şi ministrul Muncii legat de pensiile militarilor şi a reconfirmat faptul că nicio pensie sub 3.000 de lei nu va scădea.

Adriean Videanu a afirmat: "S-a stabilit prelungirea termenului de recalculare a pensiilor până la 31 decembrie din cauza dificultăţilor de recalculare. Ştiţi, foarte mulţi nu şi-au depus cereri personale, neexistând o bază a reevaluării. Pe baza Legii 119, procesul va continua, urmând ca Guvernul să gă-sească soluţii de comun acord cu hotărârea de instanţă, astfel încât lucrurile să fie operabile".

Prim-vicepreşedintele PDL a apreciat că, "la nivel de principiu", într-o săptămână-două "lucrurile se vor clarifica la nivelul Guvernului".

Întrebat dacă s-a discutat despre vreo modalitate de calcul, Adriean Videanu a spus că "nu se intră în detaliu într-o şedinţă a coaliţiei". "Urmează ca ministerele Apărării, Internelor, SRI, SIE, împreună cu Ministerul Muncii, să stabilească toate aceste detalii tehnice", a mai spus Videanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb