Terorişti de urgenţă şi pedofili Untold

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 31 ianuarie

Sursa foto: facebook / Untold

Sursa foto: facebook / Untold

English Version

Pregătirea unor terorişti în ţara noastră cu "binecuvântarea" secretarului de stat Raed Arafat şi implicarea lui Bogdan Buta, patronul festivalului Untold, într-un scandal de pedofilie sunt materialele de presă pe care Sorin Roşca Stănescu şi Liviu Alexa le-au adus în atenţia publică.

"Este incredibil: pregătim terorişti în România", titrează Sorin Roşca Stănescu articolul său care ne aminteşte de afirmaţiile făcute de Corneliu Vadim Tudor care susţinea că terorişti arabi s-au pregătit în România pe timpul foştilor preşedinţi Emil Constantinescu, Ion Iliescu şi Traian Băsescu.

Membru al Consiliului de Onoare a Clubului de Presă, Sorin Roşca Stănescu, după ce face excurs istoric referitor la pregătirea teroriştilor arabi în România comunistă, afirmă: "În România continuă să funcţioneze, cu ştiinţa autorităţilor, celule de tip terorist. Din informaţiile la care am avut acces, cel care orchestrează de ani de zile această operaţiune extrem de periculoasă pentru credibilitatea României este nimeni altul decât Raed Arafat".

Textul scris de SRS apare în contextul în care 12 funcţionari ai agenţiei din cadrul ONU care se ocupa de sprijinirea refugiaţilor palestinieni au fost demişi, în timp ce alţi 190 sunt cercetaţi după ce au fost acuzaţi de Israel că sunt implicaţi în atacurile teroriste din 7 octombrie 2023. În urma acestui scandal internaţional, 10 state - cărora li s-a alăturat şi România - au decis suspendarea oricărei alocări financiare şi oricărui sprijin material către agenţia respectivă, iar Comisia Europeană a anunţat că în luna februarie nu a alocat deocamdată nicio sumă pentru UNRWA.

Deocamdată, în cele două materiale publicate, SRS a oferit o singură probă cu privire la pregătirea unor terorişti care ar fi avut loc în cadrul Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti. Este vorba despre un material de presă publicat de Spynews care se referă la nişte fapte petrecute în urmă cu mai bine de 10 ani.

Al doilea scandal aruncă stigma pedofiliei asupra lui Bogdan Buta, organizatorul festivalului Untold, eveniment ce aduce anual milioane de euro în vistieria municipiului Cluj-Napoca, personaj ce susţine, conform materialului publicat în Ziarul de Cluj, că se bucură de protecţia autorităţilor locale şi a unor instituţii de forţă ale statului.

Mesajele schimbate pe WhatsApp şi pe alte reţele de Buta cu victimele sale, mesaje publicate de autorul articolului, Liviu Alexa, nu prea lasă loc la nicio îndoială cu privire la intenţiile celui care se ocupă de organizarea Untold şi cu privire la posibilele fapte ce ar fi avut loc şi care sunt incriminate de Codul penal deoarece au fost săvârşite asupra minorilor.

Dacă întreaga situaţie descrisă în articolul publicat acum şi petrecută în 2021 este reală, atunci Untold se va confrunta cu un scandal de proporţii, iar autorităţile statului ar trebui să intervină urgent şi să îl tragă la răspundere penală pe vinovatul acuzat de drogarea minorilor şi întreţinerea de relaţii sexuale cu aceştia.

Problema este că personajul respectiv a apărut în fiecare an cu prilejul Untold în poze alături de mai mulţi politicieni, printre care se numără şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care l-a tratat pe Bogdan Buta ca pe un om onorabil, probabil şi prin prisma sumelor care au rămas anual în bugetul oraşului în urma organizării acestui festival.

Deocamdată, cele două bombe de presă par să nu fi trezit interesul marilor posturi tv de ştiri de la nivel naţional, deşi implicaţiile acestor scandaluri - dacă faptele se dovedesc reale - ar aduce o lumină negativă asupra ţării noastre.

Rămâne de văzut care va fi reacţia autorităţilor competente.

Până atunci, tinerilor amatori de muzică nu le rămâne decât să strângă 1600 euro - atât susţinea ieri dimineaţă în troleibuzul 86 din Capitală un licean că are nevoie pentru accesul la eveniment, timp de o săptămână - şi să se pregătească pentru Neversea, festivalul care va avea loc în vară, la Constanţa, după examenul de bacalaureat.

Atenţie însă la consumul de droguri şi alcool!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb