The Guardian: Boris Johnson spune că revenirea lui Trump la Casa Albă este "ceea ce lumea are nevoie"

T.B.
Internaţional / 20 ianuarie

The Guardian: Boris Johnson spune că revenirea lui Trump la Casa Albă este "ceea ce lumea are nevoie"

Fostul premier britanic Boris Johnson îl susţine pe Donald Trump înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA, afirmând că revenirea acestuia la Casa Albă ar putea fi "exact ceea ce lumea are nevoie", relatează The Guardian.

În ediatorialul său săptămânal din Daily Mail, fostul premier a susţinut că, dacă Trump sprijină Ucraina în războiul său împotriva Rusiei, revenirea sa la putere "poate fi o mare victorie pentru lume", informează sursa menţionată.

Cu toate acestea, Trump a pus în mod repetat la îndoială continuarea sprijinului SUA pentru Kiev dacă va fi reales, în timp ce se laudă cu relaţia sa cu preşedintele rus Vladimir Putin, relatează sursa.

Trump, care, de asemenea, a criticat în mod repetat şi în mod deschis NATO, a spus, de-a lungul timpului, că ar putea pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei în 24 de ore, conform sursei indicate.

Potrivit The Guardian "Pur şi simplu nu pot să cred că Trump va renunţa la ucraineni; dimpotrivă, după ce şi-a dat seama, aşa cum cu siguranţă a făcut-o, că nu există nicio înţelegere cu Putin, consider că există o şansă bună ca el să dubleze eforturile şi să termine ceea ce a început - oferindu-le ceea ce au nevoie pentru a câştiga. Dacă acesta este cazul, atunci există toate şansele ca, sub Trump, Occidentul să fie mai puternic, iar lumea mai stabilă", a scris Johnson.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Americanii l-au votat pe Trump out pt ca s-au saturat de atata "drama". Covid, cu beti clor sau ce puii mei, revolte in US cu acel negru omorat cu genunchiul pe gat, etc. Si au ajuns sa le fie dor de Trump, care macar:

    - nu a avut razboaie in timpul lui 

    -i-a pus pe Chinezi la locul lor, cu acele tarife 

    -a oprit emigraia ilegala 

    -si economia a mers binisor pe vremea lui Trump pana la covid. bursa cel putin , a fost racheta.  

    Nu sunt fan Trump de loc, dar Biden e si mai rau. Deficit de 8% din PIB cand tu ai deja datorii de 130% din PIB, ieri iar i-a iertat pe unii de plata rate la creditele pt studii, ca sa ce? Sa-si cumpere niste voturi, bage bugetul intr-o buda si mai mare. 

    S- a apucat sa sustina Ucraina, dar numai cu taraita si foarte tarziu orice. Pai frate, fa-o calumea sau lasa-te ca asa ne taram 10 ani in razboi la granita. 

    Biden e slab, Trump acum pare grozav fata de cum parea inaintea lui Biden. 

    PS

    Promisiunea electorala cum ca el termina razboiul din Ucraina in 24 de ore, e doar atat, o promisiune electorala. Tin minte de data trecuta promisiuni cu facem un zid la granita cu Mexic, SI MEXIC VA PLATI PT GARD, nu s-a intamplat, a promis ca reface aeroporturile care arata jalnic fata de China unde-s noi, ca reface infrastructura, n-a facut. Deci nu ma astept sa "opreasca razboiul", e doar alta promisiune electorala care se va fasai. Va opri ajutorul pt Ucraina , aia cred. Ce crezi ca Puler o sa cada in genunchi ca a venit Trump.  

    1. Trump a fost parasit de toti cei care l-au ajutat in primul mandat .chiar si Pence se situeaza impotriva .Trump nu a adus linga el nici un nume de Vicepresedinte mergind in alegeri de parca nu dori sa nu aiba asa ceva .Natiunile Occidentale nu il vor ca Presedinte chiar daca niste voci raslete il adora inca (Boris si Orban sunt linga cu el ).Trump nu poate scoate SUA din NATO .Nu are unde duce zecile de mii de militari si echipamentul aferent .Militarii aflati in Europa sunt la a treia generatie aici .Trump , daca ar iesi din NATO , ar avea inca un continent si jumatate impotriva lui , pe linga rusii si chinezii.America ar merita ca alegerile din 2024 sa nu contina nici candidatura lui Trump si nici pe cea a lui Biden .Poate doua doamne ar fi mai nimerit sa isi dispute finala .Doamna Halley si doamna Obama ar reseta jocul politici din SUA.

      Nu e bine nici cu astia doi si nici cu niste doamne precum Ursula sau Merkelita!

    Cu Trump sau fara la Casa “neagra” … matura mare conflict militar pe glob in fata.

    s c c r e t 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb