The Jerusalem Post: Armata israeliană a decis cum va ataca Iranul

F.D.
Internaţional / 17 aprilie

The Jerusalem Post: Armata israeliană a decis cum va ataca Iranul

Armata israeliană a decis cum va ataca Iranul, dar nu a stabilit încă o dată exactă, au afirmat marţi mai multe surse pentru The Jerusalem Post.

Potrivit sursei citate, posibilele opţiuni pentru atacul Israelului variază de la lovirea instalaţiilor nucleare iraniene până la atacuri cu drone sau instalaţii de rachete balistice, asasinarea anumitor persoane sau pedepsirea oficialilor IRGC din străinătate.

Şeful Statului Major al IDF, Herzi Halevi, a sugerat în timpul unei vizite la baza de apărare aeriană Arrow a Batalionului 136 că momentul atacului nu este foarte iminent, arată sursa citată.

El a spus: "Permitem o politică de front intern care să le ofere cel puţin cetăţenilor în această săptămână de Paşte să trăiască aproape ca în mod normal, deoarece avem deplină încredere în noi şi în pregătirea noastră", precizează The Jerusalem Post.

De asemenea, este posibil ca Halevi, politicile de comandă a Frontului Intern şi alţi oficiali care îşi păstrează programul obişnuit să facă parte dintr-o "falsificare inteligentă" pentru a determina Iranul şi aliaţii săi să coboare garda, arată sursa citată.

Ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant a declarat marţi: "Iranienii au eşuat în atacul lor şi nu vor reuşi să descurajeze Israelul. Cerul Orientului Mijlociu este larg deschis pentru forţele aeriene israeliene. Fiecare duşman care vine după noi va fi lovit oriunde s-ar afla", mai menţionează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Israel nu poate lovi decit la paritate sau chiar cu mult mai mult Iranul .Israel nu poate lovi decit in acealsi fel cu care a fost lovit de catre Iran sau chiar mai tare .Diferenta se va regasi atunci cind punem fata in fata pagubele statului Israel sipe cele ale Iranului .Sa vedem : Rusia si China vor putea face pentru Iran ce au facut francii si americanii pentru Israel .Daca diferenta va fi colosala atunci Rusia si China se vor preda si razboaiele vor inceta .

    ISraelul e constient ca de ei "vor riposta", apoi Iranul va riposta si apoi Israelul va trebui sa riposteze, si curand vor zbura rachete inainte si inapoi zilnic?

    De ce sa nu te opresti aici, cand ai scapat de 300 de rachete fara pagube, fara victime?  

    1. Din principiu! In felul asta maine Ali mai baga 300, doar ca are el chef sa porneasca sarbatoarea cu arderea steagurilor in piata la Teheran! Trebe sa sa fie descurajat!

    momentan au lovit o clinica de fertilizare in vitro, evident inca "o tinta militara"

    Ar trebui A.I. să găndească soluția cea mai bună ptr WW III

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb