TNT colaborează cu Lowe şi Initiative

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 6 aprilie 2005

TNT România îşi derulează începînd cu luna martie activităţile de comunicare în parteneriat cu agenţiile Lowe şi Initiative. Campania de comunicare TNT se va derula atît printr-o susţinută componentă de PR, cît şi prin canalele clasice de comunicare şi va fi bazată pe poziţionarea de lider de piaţă a companiei. Strategia de comunicare externă va porni de la valorile care au făcut din TNT lider de piaţă în România şi care au ajutat compania să se menţină pe această poziţie în condiţiile de competitivitate ale pieţei locale.

În România, TNT este operaţională de cinci ani, ultimii doi din poziţia de lider de piaţa pe segmentul de distribuţie prin curierat expres. TNT Express este lider mondial în industria de curierat expres. Compania livrează săptămînal 3,3 milioane colete, documente şi marfă în peste 200 de ţări prin intermediul reţelei sale ce cuprinde cca. 900 oficii, depozite şi centre de sortare. TNT Express operează cu peste 18.000 de vehicule rutiere şi 42 avioane şi are cea mai mare reţea aeriană şi rutieră de livrări door-to-door din Europa.

TNT Express are peste 43.000 de angajaţi în toată lumea şi este prima organizaţie care a obţinut recunoaşterea mondială de "Investor in People". Compania a înregistrat vînzări în 2003 de 4,251 miliarde euro. Profitul de 241 milioane euro înregistrat de TNT Express în primele trei trimestere ale anului 2004 a fost cu 46.1% mai mare decît în aceeaşi perioadă a anului anterior (165 milioane euro în 2003).

Membră a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), Lowe & Partners Worldwide este una din cele mai mari reţele de publicitate din lume. Lowe & Partners are birouri în peste 90 de ţări şi peste 9000 de angajaţi în reprezentanţele sale din întreaga lume.

În România, Lowe & Partners a fost în permanenţă, în cei 11 ani de activitate, în topul primelor 5 agenţii de publicitate din ţară.

Din portofoliul Lowe & Partners fac parte Compania de Bere România, Coca-Cola România, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Motorola, Reader's Digest, Adesgo, Elena Francisc Publishing, ButanGas România, Fundaţia Europeană Drăgan, Unilever şi alţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb