Tot mai mulţi cetăţeni aleg hoteluri în funcţie de facilităţile SPA & wellness

Miscellanea / 17 ianuarie

Tot mai mulţi cetăţeni aleg hoteluri în funcţie de facilităţile SPA & wellness

Una dintre cele mai apreciate şi căutate staţiuni balneoclimaterice din ţară este Sovata, cunoscută pentru lacurile sale cu apă sărată şi dulce, pentru aerul său ozonat, dar şi pentru peisajele naturale spectaculoase. Cu 104 camere cu design modern, un centru SPA & wellness construit la cele mai înalte standarde şi mai multe tipuri de saune, Hotel Crystal este o destinaţie de relaxare prin excelenţă, amplasată chiar în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu, singurul lac helioterm din lume, recunoscut pentru apa termală cu numeroase beneficii asupra sănătăţii.

Sauna şi beneficiile sale pentru sănătate

Indiferent dacă alegi sauna finlandeză, sauna clasică sau sauna cu infraroşu, o astfel de experienţă are potenţialul de a transforma starea de bine şi sănătatea întregului corp. În primul rând, vizitele la saună declanşează un proces important, acela al transpiraţiei, prin care organismul elimină toxinele acumulate, producându-se astfel o detoxifiere profundă. Apoi, căldura din saună dilată vasele de sânge, îmbunătăţind astfel circulaţia sângelui şi, implicit, transportul oxigenului şi al nutrienţilor la nivelul ţesuturilor, accelerând astfel procesul de vindecare şi regenerare celulară.

În plus, experienţa căldurii într-o saună contribuie la relaxarea muşchilor şi la reducerea tensiunii acumulate, având un impact semnificativ asupra stresului fizic şi mental. Prin eliberarea de endorfine şi reducerea nivelului de cortizol, hormonul stresului, sauna devine un sanctuar de relaxare. Mai mult decât atât, aceasta contribuie la ameliorarea insomniilor şi la îmbunătăţirea calităţii somnului, pregătind organismul pentru odihnă.

Tipuri de saună la Hotel Crystal

Există mai multe tipuri de saună, iar fiecare dintre acestea oferă experienţe diferite. Partea bună este că centrul wellness din cadrul Hotelului Crystal asigură trei tipuri de saună perfecte pentru un sejur de relaxare.

Pe de-o parte, există sauna finlandeză, supranumită şi sauna uscată, recunoscută pentru temperaturile înalte (70-100 de grade Celsius) şi umiditatea redusă (10-20%). Aceasta are rol în îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, reducerea stresului, detoxifierea organismului şi a pielii. Apoi, Hotel Crystal asigură şi bio sauna, care funcţionează într-un mod similar cu o saună finlandeză, cu excepţia unei temperaturi mai scăzute (50-60 de grade Celsius) şi a unui nivel mai ridicat de umiditate (60-70%), ceea ce le permite celor care vor să o testeze să stea mai mult în interiorul ei. Nu în ultimul rând, Hotel Crystal vine în întâmpinarea oaspeţilor săi şi cu o saună cu infraroşu, care se face la o temperatură de 40-60 de grade Celsius şi la o umiditate variabilă (de regulă, mai scăzută decât cea a saunelor tradiţionale) şi care contribuie la relaxarea musculară şi la eliminarea toxinelor, putând fi tolerată mai bine chiar şi de persoanele cu sensibilitate la căldură şi umiditate.

Cât costă o vacanţă la spa, de Valentine's Day?

Dacă eşti în căutarea unui sejur de wellness, Hotel Crystal te aşteaptă în următoarea perioadă cu un pachet special de Valentine's Day, care include cazare pentru două nopţi cu demipensiune, decor romantic, surpriză în cameră, masaj de cuplu cu 50% reducere, cină romantică, muzică live, check-out târziu (ora 15:00). Pachetul este disponibil în perioada 16-18 februarie, la preţul de 2.450 de lei.

De asemenea, dacă doreşti să planifici un sejur de Paşte, pachetul Hotelului Crystal include: 3 nopţi de cazare cu demipensiune, acces la zona SPA, prânz festiv în ziua de Paşte (5 mai), muzică live în restaurant, activităţi creative de Paşte pentru copii. Pachetul este disponibil la 2.925 de lei (camera single) şi 4.500 de lei (camera dublă).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb