Tot mai mulţi elevi români vor să studieze în domeniul ospitalităţii în Elveţia, Franţa sau Spania

A.D.
Comunicate de presă / 16 octombrie

Sursa foto: Youni

Sursa foto: Youni

În contextul în care tot mai mulţi elevi sunt atraşi de domeniul ospitalitatii în destinaţii turistice ca Elveţia, Franţa sau Spania, Youni organizează conferinţa "Romanian Youth Hospitality", care va găzdui reprezentanţi ai celor mai bune universităţi de ospitalitate din lume, precum Glion Institute of Higher Education şi Les Roches Global Hospitality Education, ambele din Elveţia.

De precizat, că în hoteluri de lux sau resorturi internaţionale, salariile pentru poziţii de management pot depăşi 10.000 de euro pe lună.

Conform datelor furnizate de Youni, tot mai mulţi elevi români sunt interesaţi să studieze în domeniul ospitalităţii. Absolvenţii unui astfel de program de studii superioare obţin competenţe într-o gamă largă

de domenii, cum ar fi managementul hotelier, al restaurantelor, organizarea evenimentelor sau turism. Pe parcursul studiilor, ei se specializează în managementul unor locaţii prestigioase, în organizarea de

evenimente de mari dimensiuni sau în dezvoltarea unor destinaţii turistice atractive, cu accent pe excelenţă şi profesionalism şi pe crearea de experienţe memorabile pentru clienţi.

Veniturile pe care viitorii absolvenţi din domeniul ospitalităţii le pot obţine depind de specializarea aleasă, de nivelul poziţiei şi de locul unde sunt angajaţi. Pentru poziţiile entry-level, salariile pot varia între 1.200 şi 2.000 de euro pe lună, dar există o creştere substanţială pe măsură ce angajatul obţine experienţă şi avansează în roluri de management.

Pentru doritorii unei cariere în domeniul ospitabilităţii la nivel global, există câteva instituţii de învăţământ care se evidenţiază prin reputaţie internaţională şi conexiuni extinse în industrie.

Astfel, Les Roches Global Hospitality Education din Elveţia este considerată una dintre cele mai bune universităţi de acest tip din lume, oferind o experienţă academică internaţională de top. Alte exemple de

excelenţă academică în acest domeniu sunt şcolile afiliate grupului Sommet Education, precum Glion Institute of Higher Education sau Cornell University's School of Hotel Administration din Statele Unite.

Pentru elevii români care îşi doresc o carieră în domeniul ospitalităţii, Youni organizează conferinţa "Romanian Youth Hospitality", care a ajuns la cea de-a treia ediţie. Evenimentul va avea loc între 19 şi 20 octombrie, la hotelul Crowne Plaza, în Bucureşti.

"Conferinţa este prima de acest fel din lume şi se defineşte drept un generator de idei, care le oferă tinerilor participanţi acces la experienţă şi cunoştinţele celor mai de succes oameni din domeniu, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Cei prezenţi la eveniment vor avea parte de inspiraţie, cunoştinţe practice şi workshopuri dedicate, axate pe tendinţele din industrie, design interior, servicii şi produse high-end etc", a declarat Andrei Nicolae, CEO şi cofondator Youni.

"Romanian Youth Hospitality" aşteaptă participarea a peste 200 de elevi, care vor avea oportunitatea să se întâlnească cu reprezentanţi ai celor mai bune universităţi de ospitalitate din lume, precum Glion Institute of Higher Education, Elveţia - clasată în Top 3, şi Les Roches Global Hospitality Education, Elveţia - clasată în Top 4.

Potrivit comunicatului, durata studiilor superioare la oricare dintre aceste instituţii de învăţământ superior variază, dar majoritatea programelor de licenţă durează între 3 şi 4 ani. În Elveţia, există programe academice care oferă o combinaţie de teorie şi practică, uneori incluzând şi stagii internaţionale, care ajută studenţii să câştige experienţă în locaţii de top.

Youni este o companie 100% românească, care a ajutat peste 14.000 de elevi şi studenţi sa ajungă la universitatea dorită.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb