TradeVille şi ViewTrade lansează un parteneriat pentru a îmbunătăţi accesul la pieţele globale pentru investitorii de retail din România

R.S.
Companii / 25 septembrie

TradeVille şi ViewTrade lansează un parteneriat pentru a îmbunătăţi accesul la pieţele globale pentru investitorii de retail din România

TradeVille şi ViewTrade au anunţat un parteneriat strategic menit să îmbunătăţească experienţa investiţională a clienţilor români de retail, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Miriam Andrei, CEO TradeVille, a împărtăşit gândurile despre această colaborare: "Parteneriatul cu ViewTrade marchează un pas important pentru TradeVille. Această colaborare va îmbunătăţi experienţa clienţilor români de retail, oferind un acces mai bun la pieţele globale. Cu sprijinul şi expertiza ViewTrade, îmbunătăţim capacitatea clienţilor noştri de a accesa pieţele internaţionale, inclusiv piaţa de acţiuni din SUA. Deschiderea lor, capacitatea de a răspunde rapid şi soluţiile personalizate şi flexibile pe care le oferă ne ajută cu adevărat să răspundem nevoilor unice ale clienţilor noştri", potrivit comunicatului.

Beneficii pentru clienţii de retail din România:

Acces simplificat la pieţele din SUA: parteneriatul simplifică investiţiile pe piaţa americană, făcând tranzacţionarea mai uşoară şi mai rentabilă pentru clienţi, îmbunătăţind diversificarea portofoliului şi deschizând noi oportunităţi.

Transferuri internaţionale simplificate: clienţii vor beneficia de transferuri internaţionale mai simple şi mai eficiente, reducând complexitatea mutării fondurilor peste graniţe.

Funcţionalităţi investiţionale extinse: TradeVille va introduce în curând o multitudine de funcţionalităţi avansate, precum acţiuni fracţionate şi program extins de tranzacţionare, oferind clienţilor mai multă flexibilitate şi oportunităţi de gestionare a investiţiilor.

Cu o experienţă de 30 de ani în industria de brokeraj din România, TradeVille este o forţă dominantă pe piaţă. Compania gestionează o parte semnificativă din volumul total de tranzacţionare pe Bursa de Valori Bucureşti şi deserveşte peste 80.000 de clienţi activi. Acest parteneriat este preconizat a aduce eficienţe substanţiale pe piaţa de brokeraj de retail din România, economisind timp şi resurse pentru investitori, şi oferindu-le acces la o gamă mai largă de opţiuni de investiţii.

Annabel Lukens, Business Development Specialist la ViewTrade, a subliniat impactul potenţial al parteneriatului: "Parteneriatul cu TradeVille este un pas strategic pentru ViewTrade în extinderea noastră în Europa de Est. Piaţa românească oferă un potenţial semnificativ, şi suntem încântaţi să colaborăm cu TradeVille pentru a oferi soluţii inovatoare care vor încuraja investitorii locali de retail. Ne propunem să oferim o platformă eficientă şi fluidă, care să simplifice investiţiile transfrontaliere şi să deschidă calea către noi oportunităţi de creştere."

Prin utilizarea tehnologiei ViewTrade, TradeVille va oferi acces extins la pieţele internaţionale, permiţând clienţilor să tranzacţioneze pe pieţe globale cu uşurinţă. Platforma de investiţii transfrontaliere va permite investitorilor de retail să beneficieze de costuri reduse şi o gamă mai largă de oportunităţi de investiţii.

"Încă de la înfiinţarea noastră în 1999, viziunea ViewTrade a fost să aducem lumea împreună prin implementarea tehnologiei noastre şi a serviciului pentru clienţi, care ne-a fost elementul diferenţiator de-a lungul anilor", a declarat James StClair, Director de brokeraj ViewTrade. "Extinderea prezenţei noastre şi furnizarea expertizei şi tehnologiei noastre noului nostru partener din România este o dovadă a angajamentului nostru faţă de această viziune iniţială."

Această colaborare va oferi investitorilor români oportunitatea de a-şi extinde portofoliile şi de a explora noi oportunităţi de piaţă. Ambele companii sunt dedicate oferirii de soluţii inovatoare care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale investitorilor de retail, transformând industria de brokeraj din România.

Miriam Andrei a adăugat: "Viziunea noastră comună cu ViewTrade este să încurajăm investitorii de retail prin eliminarea barierelor în tranzacţionarea internaţională. Acest parteneriat este o dovadă a angajamentului TradeVille faţă de inovaţie şi succesul clienţilor noştri. Prin valorificarea expertizei ViewTrade, suntem încrezători că putem spori valoarea pe care o oferim clienţilor noştri şi putem contribui la creşterea pieţei de brokeraj de retail din România."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb