Traian Băsescu: "România este într-o situaţie dificilă, din punct de vedere politic"

Ziarul BURSA #Politică / 13 noiembrie 2012

Traian Băsescu: "România este într-o situaţie dificilă, din punct de vedere politic"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Palatul Cotroceni, că bătălia politică nu este treaba sa şi este obligaţia lui să aibă o atitudine responsabilă.

"Din punct de vedere politic, România este într-o situaţie dificilă în modul în care este evaluată în familiile din care facem parte", a declarat Traian Băsescu, adăugând: "Urmare a evenimentelor din iulie-august, ţara este pusă sub semnul întrebării ca stat de drept. România este suspectată că nu-şi mai menţine valorile statului de drept şi valorile europene".

Potrivit domniei sale, cel mai nant eveniment care i-a afectat pe români a fost că urmare a evenimentelor din iulie-august s-a mers pe amâ-narea deciziei de intrare în spaţiul Schengen. Preşedintele a declarat: "Nu mă îngrijorează pierderile pentru cei 471 de parlamentari. Pierderea neintrării în Schengen îi vizează direct pe români şi economia. Şi cetăţenii, şi economia au avut de pierdut foarte mult".

Preşedintele a precizat că bătălia politică nu este treaba sa. "Mă simt responsabil pentru România şi pentru români şi este obligaţia mea să am o atitudine responsabilă şi pentru că am dreptul de a vorbi", a mai spus Băsescu.

Preşedintele a spus că este prima declaraţie pe care o face la Cotroceni după referendum şi care este legată în principal de probleme interne, cu reflexie în exteriorul ţării.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Daca tacea,filosof ramanea,zice un proverb romanesc dle presedinte fost si viitor suspendat. ! Ori tace din gura ori risca punerea pe tapet in plina campanie electorala dosarul Bout, si publicarea in presa a declaratiilor olografe date in fata unor procurori de la un tribunal newyorkez.. Acum cativa ani in urma! Inclusiv angajarea unui avocat ca sa-l apere. A uitata nveta Bucuresti-New-York facuta de dl Coldea pentru afacerea respectiva?? Vrea murdarii ? I se poate inmana cel putin 23 de episoade publicate de Cotidianul ! Si cate or mai fi.. Asa ca dle presedinte meditati mai mult,cu sau fara paharul de whisky in mana.

    1. te incalzeste mai mult statutul de bruta acordat de domnul Treichl, cel de botsuanez al domnului Mobius sau faptul ca fara apartenenta la UE domnul Roiss nu ar fi avut asa succes in tara si a ei natiune imperfecta ale domnului Vulpescu...Prietenul Goethe avea o vorba: pe vremuri dregatorii se consiliau sub influenta alcoolului si luau decizii fiind treji, astazi consiliaza treji si iau decizii sub influenta alcoolului. Ideea cu whisky s-ar putea sa ajunga pana la urma exact conform profilului lui James Bond, acel personaj care este cu atat mai invincibil cu cat este mai uman. De ce nu vrem sa incercam sa evaluam un om politic prin ceea ce face pentru tara ...Consideri amanarea intrarii in zona Euro Ok, esti de acord sa nu fim competitivi, sa spunem despre intreprinderile inca de stat ca ar trebui cineva sa primeasca bani pentru a le prelua. Unde este mandria ta nationala ?:-(

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb