TransferGo înregistrează cinci milioane de clienţi la nivel global

G.D.
Companii / 18 octombrie 2022

TransferGo înregistrează cinci milioane de clienţi la nivel global

TransferGo anunţă o creştere anuală semnificativă, tradusă prin depăşirea pragului de 5 milioane de clienţi activi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, TransferGo s-a angajat încă de la debut să ofere migranţilor din întreaga lume acces la servicii financiare mai simple şi mai bune, astfel că, mai ales în ultimul an, fintech-ul a înregistrat o creştere fulminantă a numărului de clienţi noi şi a tranzacţiilor, precum şi o extindere accelerată pe piaţa globală, sprijinind inclusiv transferurile către Ucraina.

În timp ce piaţa remitenţelor s-a confruntat cu 12 luni turbulente, în condiţiile în care războiul din Ucraina, întreruperea lanţului de aprovizionare şi lipsa forţei de muncă calificată au contribuit la incertitudinea economică generală, compania TransferGo a rămas stabilă şi continuă să înregistreze creşteri la nivelul întregii afaceri. De altfel, cererea pentru serviciile TransferGo este susţinută mai ales prin prisma ultimei sale etape de referinţă, anume depăşirea cifrei de 5 milioane de clienţi. Dacă în primii săi nouă ani, TransferGo a câştigat 3 milioane de clienţi, doar în ultimul an TransferGo a înregistrat încă 2 milioane de clienţi noi.

În plus, la un an de la lansarea finanţării sale de referinţă de 50 de milioane de dolari din seria C, TransferGo a deschis noi pieţe de destinaţie în Africa de Vest şi în Comunitatea Statelor Independente, inclusiv în Armenia şi Azerbaidjan. Acest lucru a favorizat o creştere anuală a tranzacţiilor de 64%, deoarece migranţii continuă să aibă încredere în TransferGo ca fiind cea mai bună modalitate de a efectua plăţi internaţionale.

Pentru a susţine acest impuls al reţelei, compania şi-a mărit colectivul de muncă cu aproape jumătate (45%) şi are acum peste 20 de naţionalităţi diferite în echipele sale, angajând o varietate de roluri, de la agenţi de servicii pentru clienţi la marketing şi C-suite, cu Mantas ®alneravièius numit în mod special în funcţia de Chief Technology Officer, subliniază sursa citată.

În ultimele şase luni, TransferGo a dedicat o serie de servicii speciale clienţilor săi ucraineni, pentru a le oferi asistenţă, atât celor rămaşi în ţară, cât şi celor din întreaga Europă. Printre acestea se numără organizarea de pagini de donaţii, accelerarea dezvoltării unei soluţii de cont bancar şi renunţarea la comisioanele pentru transferurile instantanee către carduri şi IBAN-uri din Ucraina. De asemenea, compania s-a asigurat că serviciile rămân operaţionale pentru ca familiile să rămână conectate din punct de vedere financiar. În plus, săptămâna trecută, directorul general şi cofondatorul TransferGo, Daumantas Dvilinksas, s-a alăturat mai multor instituţii financiare din UE şi din Ucraina pentru a semna o declaraţie comună cu Comisia Europeană, angajându-se, sub sloganul #StandWithUkraine, să furnizeze servicii de transferuri de bani la preţuri accesibile şi transparente în această ţară.

Comentând creşterea puternică a TransferGo, Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo, a declarat: "TransferGo este o companie de transferuri internaţionale de bani, creată de imigranţi, pentru imigranţi. De-a lungul celor 10 ani de activitate, nu ne-am abătut niciodată de la misiunea noastră de a ne sprijini clienţii prin asigurarea accesului la servicii financiare simple, sigure şi rapide. La TransferGo trăim şi respirăm provocările migranţilor şi lucrăm neobosit pentru a rezolva problema fricţiunilor financiare - fie că este vorba de Ucraina sau de orice altă parte a reţelei noastre globale.

Creşterea noastră anuală coincide de altfel cu aniversarea de 10 ani a TransferGo, şi nu am fi putut marca nici una dintre aceaste etape fără aportul angajaţilor noştri fantastici, care pun mereu nevoile clienţilor pe primul loc. Abia aştept să fructificăm acest trend crescător şi să aducem produse inovatoare, să abordăm pieţe noi şi să sprijinim în continuare baza noastră de peste cinci milioane de clienţi."

Cu birouri în Londra, Vilnius, Kaunas, Varşovia, Cracovia, Berlin şi Istanbul, TransferGo este o organizaţie paneuropeană care se angajează să creeze o lume echitabilă pentru toţi migranţii. Dacă sunteţi interesat de o carieră în cadrul TransferGo, vă rugăm să vizitaţi pagina noastră de carieră aici, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb