TRANSPORTATORII DE BANI G4S AU INTRAT ÎN GREVĂ Posesorii de carduri ar putea întâmpina probleme la retragerile de bani

M.D.S.
Ziarul BURSA #Companii / 17 iulie 2012

Posesorii de carduri ar putea întâmpina probleme la retragerile de bani

Angajaţii aflaţi în grevă asigură transportul de bani către

80% dintre bancomatele din ţară

Patronatul spune că va sancţiona angajaţii pentru greva spontană

Angajaţii G4S, firmă de transport de bani, au intrat în grevă spontană ieri dimineaţă, nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de lucru. Posesorii de carduri ar putea resimţi efectele protestului, dacă acesta se prelungeşte. Ei vor fi nevoiţi să scoată bani de la alte bancomate, cu comision de retragere. Bancomatele riscă să rămână fără bani, în condiţiile în care angajaţii aflaţi în grevă asigură transportul de bani către 80% dintre bancomatele ţară.

Potrivit presei, unul dintre cei 100 de participanţi la protest a declarat: "Nu sunt utilate maşinile cum trebuie, fără aer condiţionat, iar salariile se situează între 600 şi 700 de lei". Aces­ta a mai declarat că cele 50 de maşini care trebuiau să plece ieri de dimineaţă din Capitală nu au mai plecat.

G4S Cash Solutions furnizează servicii de management al numerarului pentru 28 reţele de instituţii bancare. În fiecare lună sunt deservite peste 140.000 de puncte de livrare, peste 2.200 de ATM-uri şi au loc peste 12.000 de intervenţii la bancomate. Se procesează 270 milioane banc­note lunar şi se desfaşoară activităţi de întreţinere tehnică la: 1.700 unităţi bancare şi 4.000 alte locaţii ale clienţilor.

Dintre băncile mari Raiffeisen şi UniCredit Ţiriac sunt afectate direct, având contracte doar cu această firmă, potrivit informaţiilor din presă. Prin contracte, G4S se obligă să asigure soluţii de back-up, inclusiv pentru situaţii, precum greva de ieri dimineaţă.

Patronatul a asigurat clienţii de continuitatea activităţilor

Contactaţi de noi, reprezentanţii patronatului G4S au declarat: "Referitor la evenimentele de astăzi (n.r. ieri), ţinem să precizăm că societatea noastră a pus deja în aplicare  planul de continuitate al afacerii, în consecinţă clienţii noştri nu trebuie să fie îngrijoraţi. Se pun la punct ultimele detalii, astfel încât începând de mâine dimineaţă (n.r. astăzi), nivelul serviciilor să se apropie de cel normal. Mulţumim clienţilor noştri pentru înţelegerea de care au dat dovadă în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri), precum şi salariaţilor care au înţeles să sprijine compania în aceste momente. Menţionăm că demersul salariaţilor (...) nu a respectat procedurile prevăzute de lege, iar societatea noastră îşi rezervă dreptul de a solicita despăgubiri salariaţilor implicaţi".

G4S este cel mai mare grup din lume ce oferă soluţii de securitate, specializat în externalizarea proceselor companiilor în sectoarele în care riscurile legate de securitate şi siguranţă sunt considerate a fi o ameninţare strategică. G4S desfăşoară operaţiuni în peste 125 de ţări şi are peste 657.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb