Trump anunţă noi măsuri privind criza sanitară

M.I.
Internaţional / 15 martie 2020

Trump anunţă noi măsuri privind criza sanitară

Rezultatul testării lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar preşedintele a anunţat sâmbătă noi măsuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdicţiei de călătorie pentru Marea Britanie şi Irlanda, transmite News.ro.

Preşedintele american a mărturisit că a fost testat, după ce săptămâna trecută s-a întâlnit în Florida cu un oficial al Guvernului brazilian, care mai târziu a fost depistat pozitiv.

Medicul preşedintelui, Sean Conley, a transmis într-un comunicat, sâmbătă seară, că rezultatul testului este negativ, potrivit The Guardian.

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, s-a plasat vineri în autoizolare după ce s-a întâlnit cu un politician australian, care, mai târziu, s-a dovedit infectat cu COVID-19.

"Este un obicei. Oamenii vin spre mine, ei dau mâna, este un fel de reflex natural. Strângerea de mâini nu este cel mai bun lucru de făcut acum, tind să fiu de acord", a spus Trump.

După ce a anunţat că interzice deplasările în Statele Unite din 26 de ţări europene membre ale spaţiului Schengen, cu excepţia Marii Britanii, acum el a extins numărul, adăugând Regatul şi Irlanda, începând de luni.

Trump a mai transmis oamenilor să evite călătoriile şi pe plan local, dacă nu este vorba despre urgenţe. Au fost adoptate noi legi care vor ajuta la finanţarea pentru plata concediilor medicale, asigurărilor de şomaj şi testării gratuite.

Potrivit Centers for Disease Control and Protection (CDC), în SUA au fost depistate 1.629 de cazuri şi înregistrate 41 de decese. Un număr de 46 de state şi districtul Columbia au raportat cazuri. Alte surse susţin că ar putea exista până la 200.000 de cazuri.

În numeroase state au fost luate măsuri importante, precum închiderea şcolilor şi interzicerea evenimentelor publice.

La nivel mondial, de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, au fost înregistrate peste 150.000 de cazuri de îmbolnăvire, iar mai mult de jumătate dintre oameni au fost vindecaţi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Biblia spune: "Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [1991-1993. Dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [aceasta înseamnă, de asemenea, cutremur economice şi geopolitice, dezintegrarea Uniunii Europene si NATO. Multe ţări din fostul bloc de Est va reveni în sfera de influenţă a Rusiei]" (Daniel 11:28,29a). Mai tarziu va fi un razboi nuclear (Daniel 11:29b,30a; Matei 24:7; Apocalipsa 6:4). "O sabie mare" = o nuclear- sabie. Acest lucru va fi "inceputul durerilor nasterii" (Matei 24:8).

    1. Unde mergem?Intrebati-l pe Trump!El face pe regele mapamondului.Pana una,alta ,arma nucleara a fost folosita impotriva unui popor.Si nu de catre Rusia!In plus,poate fi si o racheta.Ca aceea care l-a ucis pe Soleimani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb