"Tuborg" organizează şi în această iarnă activităţi pe pîrtia din Predeal

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 ianuarie 2004

Compania "Tuborg" îi provoacă, în perioada 10 ianuarie-14 februarie, pe iubitorii sporturilor de iarnă să ia parte la activităţile neconvenţionale organizate la sfîrşitul săptămînii pe pîrtia Clăbucet din Predeal, sub conceptul "Tuborg - muzică fără limite!".

Timp de cinci săptămîni, pe scena Tuborg amenajată lîngă pîrtia Clăbucet, toţi cei prezenţi vor avea ocazia să participe la concursuri cu premii Tuborg, constînd în şepci, căciuli, tricouri, ochelari şi mănuşi. Atmosfera de distracţie şi bună-dispoziţie din timpul zilei va fi întreţinută de formaţii în vogă care vor concerta pe pîrtia din Predeal, în fiecare sîmbătă, începînd cu ora 12.00 pînă la ora 15.00: Candy - 17 ianuarie, Cream - 24 ianuarie, Nicola - 31 ianuarie, Pops - 7 februarie şi Rustic - 14 februarie. Un concert special va fi susţinut de formaţia Vama Veche în ziua de 7 februarie, la cabana Fulg de Nea. Campania promoţională este dezvoltată împreună cu agenţia Prospero.

Tuborg este marcă internaţională, aflată în portofoliul companiei United Romanian Breweries, cel de-al patrulea producător de bere din România. Datele de vînzare din anul 2003, oferite de Patronatul Producătorilor de Bere din România, indică faptul că URBB deţine o cotă de circa 7% din piaţa locală de bere. "Anul trecut am vîndut o cantitate totală de 881.261 hl bere, cu 20% mai mult decît în anul 2002. Pe fondul dezvoltării pieţei de bere din România şi a creşterii competiţiei la nivel regional, compania URBB a avut o evoluţie bună, menţinîndu-şi poziţia în rîndul celor mai importanţi producători de bere din România. Mărcile aflate în portofoliul companiei au ocupat, de asemenea, o poziţie de vîrf pe segmentele de bere premium şi superpremium", a declarat Shachar Shaine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb