Turismul de sănătate atrage tot mai mulţi români

D.R.
Miscellanea / 5 iulie 2023

Turismul de sănătate atrage tot mai mulţi români

Turismul de sănătate atrage tot mai mulţi români care vor să se bucure în concediile lor atât de relaxare, cât şi de terapii şi tratamente specifice nevoilor şi afecţiunilor pe care le au, informează un comunicat de presă al Alma Health & Spa Retreat, remis astăzi.

În România, graţie numeroaselor staţiuni balneare pe care le avem, operatorii din industria turismului au început să facă investiţii generoase în zona de wellness, în încercarea de a valorifica potenţialul pe care îl au foarte multe destinaţii din ţara noastră. Este şi cazul staţiunii Lacu Sărat din Brăila, recunoscută pentru faptul că are cel mai mineralizat nămol sapropelic din România.

Cu toate acestea, odată cu investiţiile din ultimii ani şi, în special, odată cu deschiderea unui nou complex balnear, Alma Health & Spa Retreat, care şi-a propus să pună din nou Lacul Sărat pe harta turistică a României, zona a început să prindă un nou contur şi să se ridice la standardele staţiunilor balneare din Europa.

Lacu Sărat a revenit în preferinţele românilor pentru vacanţele wellness

Prin proximitatea faţă de Bucureşti (fiind aflat la doar două ore şi jumătate de Bucureşti), Alma Health & Spa Retreat este un complex care îmbină opţiunile de agrement şi facilităţile unei baze moderne de tratament balnear. Turiştii români care ajung aici caută atât relaxare, cât şi tratamente balneare.Profilul turistului care a optat până acum pentru o vacanţă balneo la Lacu Sărat include cupluri sau familii cu copii, adulţi cu vârsta cuprinsă între 35 şi 50 de ani, care sunt preocupaţi de sănătatea lor şi a celor mici şi caută tot mai des locuri noi în care să petreacă o vacanţă cu nenumărate opţiuni de relaxare şi distracţie. Cele mai căutate facilităţi ale resortului sunt: piscina interioară cu apă captată din Lacul Sărat, masajele şi împachetările cu nămol sapropelic, camerele individuale pentru băi cu apă sărată şi nămol sapropelic, tratamentele de hidroterapie, hidromasaj, duş subacval şi duş Vichy, electroterapia, shock wave (tratamente de recuperare şi ortopedie), VACUMED, pentru activarea sistemului circulator periferic, laser terapie pentru biostimulare şi recuperare, băi galvanice, SIS (câmp electromagnetic de înaltă intensitate), Emsella (pentru tratarea afecţiunilor ginecologice), ultrasunete, magnetoterapie de joasă frecvenţă şi multe alte facilităţi tipice unui complex balnear.

Beneficiile nămolului sapropelic de la Lacul Sărat

Un remediu natural cu proprietăţi extraordinare, nămolul sapropelic este, de fapt, un amestec format prin descompunerea unor alge şi a unor mici crustacee numite artemia salina, care, împreună cu apa hipersalină a lacului, contribuie la tratarea diferitelor afecţiuni precum: durerile musculare, artrita, reumatismul, eczemele, psoriazisul şi alte boli ale pielii, migrenele, insomnia, stresul, tulburările digestive. De asemenea, nămolul sapropelic, cunoscut drept "elixirul negru", are un puternic efect de detoxifiere a organismului, ajutând la eliminarea toxinelor, purificarea pielii, înfrumuseţarea tenului. Totodată, nămolul este cunoscut şi pentru proprietăţile sale de relaxare, jucând un rol important în inducerea unei stări de calm. Apa de la Lacu Sărat conţine minerale benefice pentru sănătatea corpului uman, cum ar fi sulful, sodiul şi magneziul, în concentraţii mari, iar cura cu aerosoli ajută la detoxifierea organismului. Toţi aceşti factori transformă staţiunea Lacu Sărat într-o destinaţie ideală pentru cei care vor să se bucure de relaxarea unei vacanţe, dar şi de tratamente şi terapii adecvate nevoilor şi stării lor de sănătate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb