Ucraina vrea ca femeile militar să defileze în pantofi

D.Ţ.
Internaţional / 3 iulie 2021

Ucraina vrea ca femeile militar să defileze în pantofi

Ministerul Apărării din Ucraina vrea ca soldaţii femei să defileze în pantofi cu tocuri în locul cizmelor obişnuite, în cadrul unei parade care va avea loc luna viitoare. Iniţiativa a stârnit reacţii virulente mai ales după ce Irina Geraşchenko, un membru al opoziţiei în parlament, a spus că este vorba de sexism, nu de egalitate, relatează G4media.

Ucraina se pregăteşte să organizeze o paradă militară pe 24 august pentru a marca 30 de ani de independenţă după prăbuşirea Uniunii Sovietice.

Ministerul Apărării a declarat că pantofii fac parte din uniforma vestimentară. Mulţi din Ucraina s-au arătat revoltaţi faţă de decizia ministerului, iar un grup de parlamentari l-au chemat pe ministrul Apărării Andriy Taran să-şi ceară scuze.

"Povestea unei parade cu tocuri este o adevărată ruşine", a spus Vitaly Portnikov pe Facebook, argumentând că unii oficiali aveau o mentalitate "medievală".

Doamna Gerashchenko a spus că iniţial credea că imaginile femeilor soldaţi care repetau în pantaloni de luptă şi pantofi cu tocuri erau o farsă. Ea a spus că este vorba de sexism, nu de egalitate şi s-a întrebat de ce ministerul a considerat că tocurile sunt mai importante decât proiectarea armurilor personalizate pentru femei.

Maria Berlinskaya, o veterană a armatei, a spus că o paradă ar trebui să demonstreze pricepere militară.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. DUCETI-VA BAI , SI CULCATI-VA !!! AUZI LA EI : PANTOFI CU TOCURI , SEXISM , CHESTII , SOCOTELI !!! ASTA VA DOARE PE VOI , ACUM ??? CUM SA FIE IMBRACATE FEMEILE ??? MAI BINE VEDETI DE FACETI LA HARKOW , SI LA DONETK , CA V-AU BATUT AIA , DE V-AU STRICAT !!! A-TI UMPLUT CAMPIILE DE MORTI , ASA DE BUNI LUPTATORI SANTETI !!! S-A DOVEDIT CA LUNETISTII RUSOFONI SANT DE MII DE ORI MAI BUNI CA VOI !!! DACA NU FUGITI DE ACOLO , CU COADA INTRE PICIOARE , O SA AJUNGETI CU TOTII , ACASA IN SICRIE !!! DE FAPT , ASTA SI MERITATI !!! CINE V-A PUS SA NAVALITI CA SALBATICII , PE PAMANTURILE ALTORA , SI SA OMORATI CU SANGE RECE , FEMEI , BATRANI SI COPII , NUMAI FIINDCA TRECEAU PE STRADA ??? ACUM TIPATI LA ONU , SI LA NATO , CA SA VA AJUTE , SA SE FACA PACE !!! AUZI , CUM SA SE IMBRACE FEMEILE LOR !!! LE SPUN EU , CUM SA SE IMBRACE LA DEFILARE : TOATE FEMEILE SA POARTE PANTOF CU TOC !!! SA AIBE CIORAPI NEGRII CU BANDA ADEZIVA !!! SA AIBE ROCHII SCURTE , DE TIP - MINI !!! CA DE AIA SANT FEMEI !!! SUB ROCHII , SA AIBE FUROURI NEGRE , DANTELATE , SI SUTIENURI , DE ASEMENEA NEGRE , PLUS PALARIUTE , TOT NEGRE , CA FARA ELE NU SE POATE !!! VEDETI ??? CE MARE FILOZOFIE ??? ATATA CIRC , DESPRE CUM SA SE IMBRACE FEMEILE - SOLDAT !!! VEDETI , CE REPEDE AM GASIT SOLUTIA ??? SANT PROSTI , RAU !!! SI MAI VOR SA CASTIGE RAZBOIUL CU AIA DIN DONBASS !!! CAPETE SECI !!! DACA NU SANT EU , ACOLO !!!!!!!!!!

    1. Chiar asa,tu mai lipsesti acolo!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb