UCRAINA: Zelenski se declară şocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachetă Kievului

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 25 septembrie 2022

Zelenski se declară şocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachetă Kievului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a declarat şocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachete Kievului pentru a ajuta la contracararea atacurilor ruseşti, informează Reuters, conform Agerpres.

Volodimir Zelenski a cerut sprijin la scurt timp după începerea războiului, în luna februarie. El a menţionat sistemul Domul de Fier (Iron Dome) al Israelului, folosit deseori pentru a intercepta rachetele trase de către militanţii palestinieni din Fâşia Gaza.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Israelul. Sincer, sincer, sunt în stare de şoc pentru că nu înţeleg de ce nu ne-a putut oferi apărare antiaeriană", a spus el.

Preşedintele Ucrainei a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat miercuri reporterilor francezi. Biroul său a dat publicităţii ieri o înregistrare a interviului.

Comentariile sale au avut un ton mai puternic decât cele pe care le-a făcut în luna martie, când a reproşat Israelului reticenţa de a trimite arme. La acea vreme, Israelul nu a avut o poziţie angajantă, spunând că va ajuta Ucraina cât poate de mult.

Israelul, care a condamnat invazia rusă în Ucraina, este atent să nu tensioneze relaţiile cu Moscova, un pion de putere în Siria vecină, unde forţele israeliene atacă frecvent miliţiile pro-iraniene.

"Înţeleg - au o situaţie dificilă în ceea ce priveşte situaţia cu Siria şi Rusia", a spus preşedintele Zelenski, adăugând că nu aduce acuzaţii."Exprim fapte. Conversaţiile mele cu conducerea israeliană nu au ajutat cu nimic Ucraina", a precizat liderul de la Kiev.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. HaHaHa. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns.

    Mă refer la declarația d-lui președinte ucrainian. Dar ce zic eu ucrainian?!? European mâine poimâine. 

    Am râs când am citit declarația, bănuind că probabil este un neadevăr, ca să folosesc termeni mai blânzi. 

    Defapt ar fi trebuit să plâng, realizând că: "Ne Crede p.RoSh..ti pe Toți". Scuze pentru cuvântul acela, sper ca postarea să treacă.

     

    1. PAI , PLATESTE-LE PITICULE , PLATESTE-LE !!!!!!!!!!!! TU CREZI CA FACI CU ISRAELUL , CUM FACI CU ROMANIA ?????????? ADICA : MULTUMIM ROMANIEI !!!!!!!!!!! DAR BANI DIN BUZUNARE NU SCOTI ?????????? PAI , CREZI CA S-AU GASIT ISTETUL CU IDIOTII ??????? CE TE ZMIORCAI ATATA ??????????? CREZI CA AIA , NU TE-AU DIBUIT CE ZGARIE - BRANZA ESTI ?????????? PENTRU 20 DE DOLARI , AI VINDE-O SI PE NEVASTA-TA !!!!!!!!!!!! SISTEMELE ALEA , COSTA UN MORMAN DE BANI , SI DEJA TREBUIE SA LE DAI MILIARDE , NEGUSTORILOR AMERICANI , PENTRU CE TI-AU LIVRAT PANA ACUM !!!!!!!!!! PAI , SI ROMANIA A AVUT SI ARE PARTE NUMAI DE MILIOANE DE ''''''' MULTUMESCURI ''''''' !!!!!!!!! SA T-I LE BAGI UNDEVA !!!!!!!!!!!! PAI , VREI ARMAMENTUL ALA , PE DEGEABA ??????????????? UNDE TE CREZI TU , AICI ?????????? CREZI CA DACA ESTI EVREU PRIN NASTERE , ISRAELUL O SA CADA IN GENUNCHI INAINTEA TA , CA LUI HRISTOS , SI SA-TI SPUNA : SARUT - MANUTA !!!!!!!!!! SARUT - MANUTA !!!!!!!!! DU- TE SI MANANCA NISTE DUDE !!!!!!!!!!! CA SANT BUNE , DUDELE !!!!!!!!!! SI ALEA ALBE , SI ALEA NEGRE !!!!!!!!!! FERESTE-TE DE ALEA ROZ , CA T-I SE URCA LA CAP !!!!!!!!!!!! SI , DOAMNE FERESTE , POTI SA DEVII SANATOS !!!!!!!!!!!! A-TI DAI SEAMA , CATE NECAZURI POTI SA PATESTI , DACA TE VINDECI LA CAP ?????????????????

      Corect....poate aplică Ucraina Israelului ceva sancțiuni?

    Si eu am fost foarte socat cand m-am dus la

    banca si nu mi sa oferit cadou o mare suma de bani 

    Asta e socat de cand s a nascut.. Milogul si amaratul lumii.. Vrei armament scump pe gratis??? Hai canta si la alta masa ca ne am saturat de tine si de tot neamul tau nazist, cu capete de morti...

    1. Important e că actorul va căștiga toate premiile anului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb