UDMR: Normele de aplicare ale Ordonanţei 58 vor fi modificate

F. A.
Politică / 1 septembrie 2010

Alianţa Confederaţiilor Patronale din România (ACPR) salută iniţiativa UDMR de modificare a reglementărilor privind drepturile de autor prin reţinerea contribuţiilor direct de la angajator. ACPR a propus premierului această soluţie la ultima întâlnire Guvern-patronate şi crede că această modificare trebuie adoptată de urgenţă.

Reprezentanţii UDMR au propus, în şedinţa de luni a Executivului, ca normele de aplicare ale Ordonanţei de urgenţă nr. 58/2010, în ceea ce priveşte drepturile de autor, să fie modificate, a anunţat vicepreşedintele executiv al formaţiunii politice, Laszlo Borbely, relatează Hotnews. "Am cerut în şedinţa de Guvern ca nu cetăţeanul să meargă şi să stea la cozi, ci firma, compania, cel care poate să adune şi să meargă acolo şi să plătească pentru că asta e obligatţia lui", a afirmat Borbely, adăugând că Ministerul Finanţelor ar putea veni chiar în şedinţa de azi a Executivului, aflată în desfăşurare la această oră, cu o serie de modificări în acest sens.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a mai anunţat că UDMR a propus Executivului şi câteva măsuri de "revigorare economică".

Una dintre acestea este introducerea cardurilor pentru IMM, care va acorda întreprinzătorilor privaţi posibilitatea de a solicita un credit avantajos cu garanţia statului, până la 150.000 de euro. ""Este o noutate. Ştim foarte bine cât sunt de restrictive băncile în momentul de faţă în ce priveşte creditele", potrivit lui Borbely Laszlo.

A doua propunere vizează anularea impozitului forfetar începând cu data de 1 octombrie, iar cea de-a treia se referă la posibilitatea ""decontării"", într-un anumit procent, a bonurilor fiscale acumulate de cetăţeni în urma cumpărăturilor pe care le efectuează.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb