UE acuză Rusia de o campanie ilegală de recrutare militară în Peninsula Crimeea

A.P.
Internaţional / 2 aprilie 2021

UE acuză Rusia de o campanie ilegală de recrutare militară în Peninsula Crimeea

Uniunea Europeană (UE) acuză Rusia de lansarea unei campanii de recrutare militară în Peninsula ucraineană Crimeea, care încalcă dreptul internaţional, după ce Moscova a dat asigurări că o comasare a unor trupe şi material militar în apropierea frontierei cu Ucraina nu reprezintă o ameninţare, relatează Reuters, citat de news.ro.

"Federaţia rusă a lansat o nouă campanie de recrutare militară în Republica autonomă Crimeea, anexată ilegal, şi în oraşul Sevastopol, cu scopul de a atrage locuitori din peninsula (ucraineană) în forţele armate ale Federaţiei" ruse, a acuzat joi, într-un comunicat, Bruxellesul.

UE denunţă "o nouă încălcare a dreptului umanitar internaţional".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Sa vedem..... a existat campanie de recrutare in Kosovo? Da. Era ilegala daca ne luam dupa standardele UE. Dar UE nu a zis nimic.

    UE, taci dracului din gura ca mirosi a propaganda.

    Crimeea este provincie parte legala si legitima din Federatia Rusa. Au votat sa apartina acelui stat asa cum Porto Rico a votat sa devina stat american. Taci din gura, UE, ca mirosi urat. 

    1. Asa este! Doar sa latre, atat stiu sa faca birocratii neomarxisti si cretini de la Bruxelles! Atunci cand rusii le vor trimite niste rachete(e vorba doar de timp), vor fugi cu totii ca potarnichile, care incotro sa se ascunda!

      Rus imputit.

      Ce cauti aici , pe Bursa?  

      Cei ca tine ar trebui batuti cu varga la talpile goale pana invata ca o provincie devine parte legala a unei alte tari nu prin forta armata ci prin vointa liber exprimata a ambelor tari in absenta oricarei presiuni asupra oricarei parti implicate in proces.

      vezi ca Rusia desfasoara activ campanii psyops active in mediile online de la jumatatea anului trecut ca sa isi legitimeze magariile facute .... nu-i mai canta si tu in struna rusului de la 1

      asta vor dusmanii, sa atraga adepti care sa le cante in struna.

      Vezi sa nu cazi tu in capcana, in care au cazut si guvernantii nostri! Bineinteles ca, Rusia isi are interesele ei, nu intotdeauna ortodoxe, dar noi romanii, prin slugoii de la putere, care fac declaratii total iresponsabile si de amenintare la adresa Rusiei, ne punem astfel in situatia de a juca Ruleta ruseasca! Modelul de urmat e al lui Viktor Orban, care se da bine cu Rusia pt ca stie ca astfel, are doar de castigat si astfel interesul statului maghiar primeaza!

      Vlad, urmareste atent situatia!

      Viktor Orban se da bine cu Rusia pentru ca are interesul revizionist fata de Ungaria Mare! In visele lui umede si fierbinti ar vedea Romania stransa ca intr-un cleste intre Ungaria si Rusia.  

      Mare, mare,mare atentie ce parte sustii!  

      Romania singura nu are marja de negociere cu Rusia. Si Rusia se uita cu ura la noi.  

      Orban a invatat lectia UNgariei din timpul lui Stalin cand Stalin a indicat (fapt citit de mine e site-ul Historia) in mod expres ca Transilvania post-belica sa revina Romaniei nu Ungariei - ca razbunare ca Ungaria hortysta a stat alaturi de nazisti pana la finalul razboiului.  

      Orban si-a invatat lectia! Si acum canta frumos pe langa Putin - in caz de conflict fierbinte sa jumuleasca Romania de Transilvania!  

      NU mai sustine dusmanii Romaniei!  

      Orban Viktor nu are prestanta sa arate calea Romaniei.

      NU mai sustine neprietenii si dusmanii Romaniei!  

      "Si Rusia se uita cu ura la noi." Oare din ce cauza? Au spus-o chiar ei: datorita declaratiilor si actiunilor rauvoitoare constante ale slugoilor de la Bucuresti, din 2005 incoace! Sa ne amintim ca pana ce am intrat in NATO, si mai ales pana la presedintia antiruseasca a lui Petrov(la nivel de declaratii, pt ca pe la spate facea afaceri cu cartelurile rusesti de carburanti prin intermediul sarbilor si al ficelor sale), Rusia nu a amenintat niciodata Romania!

      "Viktor Orban se da bine cu Rusia pentru ca are interesul revizionist fata de Ungaria Mare! In visele lui umede si fierbinti ar vedea Romania stransa ca intr-un cleste intre Ungaria si Rusia." 

      Aici ai perfecta dreptate, dar gresesti atunci cand il privesti pe Orban, din prisma unui roman! Pune-te pt o clipa in pielea unui ungur si atunci vei realiza ca Orban este un mare diplomat si un erou pt poporul sau! Orban stie interesul poporului sau, pe cand slugoii nostri, in nici un caz! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb