Un deputat PNL cere demiterea ministrului Sănătăţii

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 11 aprilie 2011

Deputatul PNL Horea Uioreanu îi cere premierului Emil Boc demiterea ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, pentru "grave prejudicii aduse stării de sănătate a românilor", considerând că raţionalizarea sistemului medical trebuie să înceapă cu minis­trul în funcţie, potrivit Mediafax.

Domnia sa a declarat: "Îi solicit prim-ministrului Emil Boc să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, pentru grave prejudicii aduse stării de sănătate a româ­nilor. Concomitent, premierul trebuie să demonstreze că este interesat de ceea ce se întâmplă în ţară şi să respecte autonomia locală. Premierul Emil Boc este de părere că în ultimii 20 de ani nimeni nu a spus lucrurilor pe nume şi că < doar s-a încărcat factura la sănătate, s-au cheltuit mulţi bani şi nimeni nu a venit să raţionalizeze >. În acest context, îl rog pe domnul prim-ministru să demareze necesara < raţionalizare > a sistemului de sănătate prin demiterea subordonatului său, ministrul de resort Cseke Attila".

Uioreanu consideră că Cseke Attila trebuie demis şi pentru că "a des­fiinţat spitalele fără o verificare la faţa locului şi cu încălcarea legislaţiei în vigoare". Deputatul PNL susţine că "aşa-zisa reformă a sistemului medical românesc, al cărei apogeu a fost atins odată cu desfiinţarea a 67 de spitale, pare să aibă drept principal scop îngreunarea accesului la îngrijiri de specialitate, mai ales pentru cei din mediul rural".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb