UN JURNALIST POLONEZ SUSŢINE CĂ GRANIŢELE SIRIENE SUNT CONTROLATE DE ISIS Youtube: Foşti combatanţi în luptele din Siria şi Irak sunt acum aşa zişi "refugiaţi" în Europa (vezi video)

Internaţional / 1 octombrie 2015



Youtube: Foşti combatanţi în luptele din Siria şi Irak sunt acum aşa zişi "refugiaţi" în Europa (vezi video)


Actualizare 15:55 Băsescu: "ISIS a strecurat terorişti de primă mână în Europa"

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a avertizat, într-un interviu acordat Adevărul Live, că "agresivitatea religiei musulmane" se va impune în Europa în următorii ani şi este sigur că în valurile de imigranţi s-au infiltrat terorişti trimişi de Statul Islamic.

Băsescu arată cu degetul şi spre Uniunea Europeană care trebuia să facă un efort financiar pentru a opri acest aflux de imigranţi. "UE s-a alertat numai când s-a rupt zăgazul din Siria pentru că semnalele le avea de ani de zile. Stătea şi nu făcea mare lucru. Chestiunea va avea repercusiuni majore pentru că face jocul Statului Islamic care promite reislamizare. Refugiaţii sunt bine pregătiţi. Sunt încurajaţi să plece. În mod cert, în interiorul acestor valuri, ISIS a infiltrat terorişti de prima mână, capabili să organizeze reţele în Europa. Va fi un proces de islamizare," a comentat fostul lider de la Cotroceni.

Băsescu le-a răspuns şi celor îl acuză de islamofibie. "Eu nu sunt un islamofob. Îmi sunt dragi musulmanii la ei acasă, dar nu văd cum vor fi integraţi în Europa. Musulmanii să meargă la ei acasă," a spus Traian Băsescu. Fostul preşedinte i-a atacat şi pe liderii europeni, printre care preşedintele Franţei şi cancelarul Austriei, care au ameninţat ţările care nu acceptă cotele de refugiaţi cu excluderea din UE sau cu sancţiuni financiare. "Aş fi sanţionat aceste ieşiri pentru că nimeni nu poate să scoată o ţară din UE. Aceste tipuri de ameninţări arată cât de slabi sunt liderii care abuzează de ele. Eu nu-mi dau seama dacă înţelegeţi cât de grav este ca un stat să nu poată să-şi protejeze frontierele. Nu spune nimeni că trebuia trimisă Armata, ca Ungaria, Croaţia sau Macedonia. Nu spune nimeni că trebuia să se tragă, dar modul cum au fost lăsaţi migranţii să treacă peste teritoriul UE este dezolant. România nu are de ce să-şi asume această esponsabilitate pentru că nu România i-a chemat", a afirmat Băsescu.

(S.A.)

----------

Witold Gadowski, un cunoscut jurnalist polonez de investigaţie şi reporter de război, a declarat, potrivit unui interviu acordat publicaţiei poloneze fronda.pl, citat de mass-media online, că toate graniţele Statului Islamic sunt controlate de trupe de frontieră conduse de emirul Al-Turki, iar pedeapsa pentru încercarea de a fugi este răstignirea.

"Concluziile le trage fiecare", spune Witold Gadowski. Acesta a vizitat Siria şi Turcia în vara acestui an ca să documenteze gruparea Statul Islamic şi valul de imigranţi care a pornit spre Europa.

Specialist în probleme de securitate şi reforma poliţiei, expert în problematica activităţii serviciilor secrete, Witold Gadowski este autorul unor lucrări despre activităţile serviciilor secrete ruse FSB, GRU şi SVR pe teritoriul polonez, notează comisarul.ro. Jurnalistul a realizat mai multe filme documentare despre terorism, crimă organizată, corupţie şi vechile structuri comuniste, potrivit sursei. Tototodată, Gadowski predă reportajul jurnalistic la Universitatea Pontificală Ioan Paul al II-lea, Facultatea de Jurnalism şi Comunicare Socială.

Daily Mail: Statul Islamic foloseşte prizonieri drept "bănci de sânge şi de organe"

Doctorii din cadrul ISIS recoltează organe, pe care apoi le vând pe piaţa neagră, a declarat un fost prizonier al Statului Islamic, numit Abo Rida, potrivit DailyMail. Bărbatul povesteşte cum chirurgii recrutaţi de ISIS recoltează rinichii sau alte organe ale prizonierilor şi îi foloseşte ca "bănci de sânge" pentru luptătorii ISIS răniţi în luptă.

Acum patru luni, acesta a reuşit să scape de ISIS în timpul unei confuzii provocate de o lovitură a forţelor armate contrateroriste.

Youtube: Foşti combatanţi în luptele din Siria şi Irak sunt acum refugiaţi în Europa (vezi video)

Foşti combatanţi în luptele din Siria şi Irak se deplasează acum în Europa drept refugiaţi, potrivit site-ului nasul.tv. Pe site-ul YouTube a fost publicat un material video în care apar foarte mulţi astfel de imigranţi, arată nasul.tv.

Unii susţin că anumite informaţii despre ISIS care au împânzit mass-media ar fi doar manipulare de presă.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. "agresivitatea religiei musulmane" ... asta este din seria cu "țiganii trăiesc din furat" pentru care băsescu a primit o amendă "Preşedintele Traian Băsescu a fost amendat, luni, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pentru declaraţiile făcute în noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat că "mulţi dintre ei, în mod tradiţional, trăiesc din ce fură".

    Hai, încă o amendă băsescule. 

    1. ...când te-or lua băieții la scurtat de căpățână, că-n altceva tot n-au calificare mirificii, glorioșii, drăgălașii etc de harapi!

    "repercurcusiuni majore" ... normal, băsescu gândește ca un CUR, exact cum vorbește. Este REPERCUSIUNE, analfabetule de băsescu.

    1. Poate ai vrut sa scrii Cristi Curr, postacac de servici ce trebuie [...] la toti

      asta a spus basescu, boule, infectule, gandac putrezit ce esti.

      Cu analfabetismele lui, cu hidoseniile lui de ganduri (ii iubesc pe arabi dar sa ramana la ei acasa), cu rasismele lui imputite. Toti mizerabilii il iubesc pe Basescu si se identifica in el.

      Ai dreptate. Imi corectez analfabetismul de mai sus. Se scrie "serviciu". Taranii si mahalagii spun "servici".

      Dupa principiul conform caruia: A looser is a loser who can't spell "loser".

       

      Un simpatizant de al meu care scrie sau spune servici, este un idiot care nu are serviciu. 

      Eee, va plac glumele mele? Ha, ha, ha. 

    Când se transcrie un discurs, dacă apar erori de limbaj, se scrie cum a zis autorul (Băsescu) și se pune SIC. Alte agenții de presă au lăsat "repercursiuni".

     

    Băsescu, minutul 70:10 din interviul la Adevărul Live: "Chestiunea va avea repercursiuni (sic!) majore". 

    Alte impresii despre interviu? În porțiunea despre Orientul Mijlociu, avea dreptate în cam 2/3 dintre aspecte. Restul de 1/3 era rasism cât casa și islamofobie cât muntele lui Mahomed. 

    1. Am zis bine postacac servicurist, de servici la servici, cu limba esti vaza de scuipici.

      Ba nu am zis defel corect

      Eu cu dexul nu ma prea impac 

      Si de ar fi sa fie perfect

      La manele as vibra ca un aurolac 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb