Un nou hotel s-a deschis în Sibiu

F.D.
Companii / 8 noiembrie 2023

Un nou hotel s-a deschis în Sibiu

Mercure Sibiu Arsenal cuprinde 121 de camere, 81 de camere twin, 30 de camere de tip Superior, 2 camere pentru persoane cu dizabilităţi, 5 camere Privilege şi 3 suite Privilege, care oferă un sejur confortabil pentru oaspeţii care călătoresc în scop de lei sure sau de business. Hotelul oferă acces uşor la bogata istorie medievală şi la diversele atracţii arhitecturale ale oraşului, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Mercure Sibiu Arsenal a fost proiectat pentru a deveni un nucleu vibrant pentru întâlniri sociale, precum şi o destinaţie de business de referinţă. Cu o capacitate generoasă de a găzdui până la 200 de persoane în configuraţia de sală de bal şi 250 de persoane în configuraţia de teatru, hotelul este locul ideal pentru petreceri private şi evenimente corporative. Proprietatea include, de asemenea, 4 săli de conferinţă şi un foaier.

Noul Mercure Sibiu Arsenal va funcţiona în baza unui contract de management, pe o perioadă de 10 ani, între grupul hotelier Accor şi investitorul local Compa S.A. Sibiu.

"Consolidarea prezenţei Accor în Sibiu, unul dintre cele mai pitoreşti şi mai bogate oraşe din România din punct de vedere cultural, a fost un obiectiv cheie pentru noi. Şi totuşi, spun întotdeauna că a avea un hotel într-un oraş nu este scopul final. Să avem cel mai bun hotel pentru acea zonă este ceea ce urmărim întotdeauna. Mercure Sibiu Arsenal este un exemplu foarte bun. Suntem încântaţi să vedem cum acest proiect excepţional prinde viaţă şi suntem încrezători că va deveni în curând o destinaţie remarcabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât şi pentru cei care se află în timpul liber." a comentatFrank Reul, Vice-President for Development Accor Premium, Midscale & Economy, Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece.

"Compa este una dintre companiile de tradiţie ale Sibiului cu o istorie de peste 135 ani. Compania noastră s-a dezvoltat împreună cu oraşul pe parcursul ultimului secol. Ne bucurăm să intrăm în industria ospitalităţii alături de partenerul nostru Accor. Sperăm ca acest lucru ne va aduce mai aproape de comunitate printr-o activitate care să fie benefică atât pentru compania noastră cât şi pentru oraş." a declarat Dan Băiaşu, Director Comercial si Director General Adjunct, SC Compa SA.

"Ne propunem ca Mercure Sibiu Arsenal să devină în curând o destinaţie emblematică pentru Sibiu şi pentru regiune. Angajamentul de neclintit al brandului faţă de calitate, întărit de pasiunea şi entuziasmul echipei noastre, va fi garanţia unui standard de servicii constant şi de încredere. Designul hotelului îi va cufunda pe călători într-o contopire fascinantă de frumuseţe atemporală şi măiestrie locală, reflectând caracterul şi cultura distinctă a locaţiei sale.", a declarat Livia Hoffman, General Manager, Mercure Sibiu Arsenal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb