Un român la conducerea EUREL. Daniel Costianu, membru în Consiliul Director AIEE, a fost ales Preşedintele Convenţiei Asociaţiilor Naţionale a Inginerilor din domeniul Electric, Electronic şi Tehnologia Informaţiei din Europa

R.S.
Miscellanea / 4 octombrie

Un român la conducerea EUREL. Daniel Costianu, membru în Consiliul Director AIEE, a fost ales Preşedintele Convenţiei Asociaţiilor Naţionale a Inginerilor din domeniul Electric, Electronic şi Tehnologia Informaţiei din Europa

Asociaţiile membre ale EUREL, Convenţia Asociaţiilor Naţionale a Inginerilor din domeniul Electric, Electronic şi Tehnologia Informaţiei din Europa, s-au reunit, la finele săptămânii trecute, în cadrul Adunării Generale anuale. Reprezentanţii a 11 asociaţii din 10 ţări din Europa au fost prezenţi, la Viena, pentru discuţii aprofundate privind activitatea şi evoluţia EUREL şi pentru desemnarea noii conduceri a Asociaţiei, conform unui comunicat transmis redacţiei.

România este singura ţară care are două asociaţii naţionale care sunt membre EUREL - AIEE şi SIER.

Din partea Asociaţiei Inginerilor Energeticieni şi Electricieni din România, au participat Mircea Biţoiu - Preşedinte şi Daniel Costianu - Membru în Consiliul Director şi reprezentantul AIEE în EUREL.

AIEE anunţă alegerea lui Daniel Costianu, membru în Consiliul Director al asociaţiei, în funcţia de Preşedinte al EUREL, pentru perioada 2025 - 2026.

Mircea Biţoiu, Preşedinte AIEE: "Asociaţia noastră a intrat din primul său an de activitate în familia EUREL şi s-a implicat activ în toate proiectele şi activităţile desăşurate de asociaţia europeană. Împreună, lucrăm pentru a adresa provocările curente din domeniul nostru şi pentru a colabora, atât cu tineri la început de carieră, cât şi cu experţi la nivel internaţional, potrivit comunicatului.

Suntem deosebit de mândri şi onoraţi că, reprezentanţii a 10 asociaţii importante din Europa l-au ales pe Daniel Costianu în funcţia de Preşedinte EUREL pentru perioada 2025-2026. Am convingerea că, din această poziţie, Daniel se va asigura că obiectivele EUREL vor fi îndeplinite, va continua activităţile tradiţionale ale asociaţiei şi, cu siguranţă, va iniţia alte noi acţiuni.

Prin numirea lui Daniel la conducerea EUREL, AIEE este reprezentată la cel mai înalt nivel în familia EUREL şi astfel ne vom aduce o contribuţie majoră pentru realizarea obiectivului de a avea o Europă unită din punct de vedere tehnologic. Cu energie spre viitor!".

Daniel Costianu, Membru în Consiliul Director AIEE: "Sunt deosebit de onorat să fiu noul Preşedinte ales al EUREL pentru perioada 2025 - 2026. Această funcţie vine cu o mare responsabilitate din partea mea, EUREL fiind organizaţia europeană-umbrelă pentru ingineri din domeniul Electric, Electronic şi tehnologia informaţiei. Cunosc foarte bine şi apreciez activitatea EUREL, am fost implicat activ în toate acţiunile, încă din anul 2011.

Adresez mulţumiri echipei AIEE, lui Mircea Biţoiu, pentru încrederea acordată de a mă susţine şi propune pentru Preşedenţia EUREL".

Daniel Costinau este implicat în activităţile EUREL din 2011, a fost Preşedinte EUREL YEP (timp de 1 an), Vicepreşedinte EUREL YEP (timp de 2 ani). A participat la toate activităţile organizate de EUREL. Este fondator AIEE şi membru al Consiliului de Administraţie al AIEE.

În prezent, Daniel este Project Manager Siemens Energy România. Deţine 18 ani de experienţă în proiecte din sectorul energetic pentru centrale de generare a energiei convenţionale şi regenerabile, transportul si distributia energiei electrice localizate în România şi Republica Moldova. Este expert certificat în managementul proiectelor. Este absolvent al Facultăţii de Inginerie Energetică, cu master şi doctorat la Facultatea de Automatica si Calculatoare, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb